Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве:Рецепт за лазањи некои без месо? Има такво нешто?
Ова си требал да го постираш во секакви рецепти или во шпагети, тестениниЈас си зготвив за вечера денеска шпагети само со хопла, пршута и малку свеж копар. Не сакам многу тешки тестенини со триста ствари, па ова ми беше баш лесна вечера. Да не ја нарушувам темата на Кајги готвач кај што има неделен рецепт, еве јас овде ќе си ги ставам
![]()
Sakam da pravam nekoi eksperimenti so stek, pa da prasham dali bi bil vkusen stek(pechen) zbrbelan vo lut zachin?
I neznam dali ima tema za zdrava ishrana, ali me interesira dali e dobar Senf-ot za jadenje oti mnogu chesto go stavam vo sekakvi jadenja .... ?
Дечки, мислам дека и тема имаше, ама ме интересира сосови за чипсови како да направам?
Лути, солени, благи.. колку поегзотично толку подобро.
Интегралниот ориз се препорачува да се вари експрес лонец. Односот ориз вода е 1:2. Откако ке зоврие се вари 20 минути и готов е.Го фрлив.Шо само плинот ми истроши и внатре пак тврд.
Лепиња..... еве мала помош http://moirecepti.mk/post/лепињи/Lepinja? Dali moze nekoj da mi pomogne vo vrska so toa kako se pravat original recept? Mi trebaat za u kafana, znam deka vo Skopje sum gi jadel vo sekoja kafana gi ima. I uste eden recept mi treba za kumanovska pleskavica ne bila sarska ami zeljance ja vikale![]()