Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Интересна работа... На овие им треба едно 5 години да раскажат низ што се поминале![]()
Туууу еве материјал за Стивен Спилберг...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересна работа... На овие им треба едно 5 години да раскажат низ што се поминале![]()
Некои барем се наоѓаат и научиле да веруваат и да се препуштаат.
Не се кријат зад Forever Young фазон ... барем според мене.
Понекогаш луѓето навистина и љубат.:devojce 1:
Форевр Јанг е филм со Мел Гибсон. Толку за него и промашениот муабет во врска со него :smir:
Не велам дека е лошо што се нашле, туку дека не сакам да се идентифицирам со ликовиве во приказнава. Not my imaginary love story. Единствената забава која ќе ја имаат во ова животно доба, лебедова песна на љубовта, ќе им бидат склеротичните испади и пољупците без вилици.
Цел филм изрежираБраво за нив!Можам да ги замислам такви стари си се држат под или за рака и си се шеткаат и си се смешкаат.Па дедото ќе се наведне да скине цветче за бабата па ќе му се здрви половината па бабата полеке ќе го однесе до најблиската клупа и слатко ќе си се изнасмеат...![]()
Абе убао ова ...
Него не ми е јасно нешто, 60 години не се виделе, и после се препознале од прв поглед ?![]()