Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наш тенисер да му земе гем на Надал, има да го пречекаме на плоштад, за коментаторите ич да не збориме.

Шала на страна ова е одличен резултат за Лајовиќ, 1/8 финале на Слем, три меча добиени со по 3-0, напредокот е евидентен. Иначе резултатот ич не е смешен, еден Федерер има полошо пројдено од него. ;)

Пак за 1 гем паѓам. Не бива бе неам среќа ич на оваа спортската у последно време.

Оваа Ерани прв пат ја гледам така подобро. Па пичка и матер бе, гадна тенисерка, еден винер не направи да и ебам грдата. Ама и Јанковиќ сама си е крива, колку пати само се изглупира на мрежа. Тоа е тоа.

Пак за 1 гем паѓам. Не бива бе неам среќа ич на оваа спортската у последно време.

Оваа Ерани прв пат ја гледам така подобро. Па пичка и матер бе, гадна тенисерка, еден винер не направи да и ебам грдата. Ама и Јанковиќ сама си е крива, колку пати само се изглупира на мрежа. Тоа е тоа.
Ерани игра исклучително квалитетен и добар тенис, една од најпаметните играчици на турот.

Ерани игра исклучително квалитетен и добар тенис, една од најпаметните играчици на турот.
Ништо, од сеа натаму ќе навивам против неа. Ептен ме изнервира, не нападна еднаш вториот сет.

xD

Псај шо згреши Гулбис? Океј можеби медицинскиот тајм аут не требаше тогаш да го побара него после завршувањето на сетот, ама друго ништо лошо не направи

За тебе тоа е малце????????

A од друга страна дерењето на Вавринка кон судијата кога Надал зема тајм аут беше најлошото нешто во историјата на тенис кое се случило? не ја гледаш иронијата овде?

Многу сум разочарана он Ана и Јелена. Денес Јелена сама се победи, срамота е да губиш од оној глушецот.

Нема шанси да се играат утре сите 1/4 финалиња кај мажите.Две утре,две у среда мислам...

Нема шанси да се играат утре сите 1/4 финалиња кај мажите.Две утре,две у среда мислам...
Така де. :P

Јас мислев прашува општо дали ќе има. :D[DOUBLEPOST=1401723839][/DOUBLEPOST]Eи сите пишувало. :facepalm: Ама јебига кога има пост на латиница не го читам баш, така поглед фрлам само. И кога веќе го спомнувам ова би ги замолил @undercover и @streetbond2005 ако може да пишуват кирилица. :)

Гулбис ке го загризе и Бердих, се ми се чини у полуфинале ке оди машинава, еј стварно јак тенис игра кога игра, ама кога спие, спие... :)

Глејте сега Вердаско како ќе направи 3-2 :icon_lol:

Вердаско :facepalm:
Како издрогиран играше против Гаске, денес неможи обичен волеј да погоди :cenzura:

Моментално Халеп кај жените за класа е подобра од другите, а онаа Ерани умренана со уште поумрениот сервис како мине еден Господ знае уште па со Петкович ке игра 1/4 финале од нигде никаде 1/2 финале ќе стаса мртвата :facepalm:

Не знам што се чудите за Ерани, играше финале пред 2 години, најмалце изненадува она на турнирот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom