kako spinerski se prefrli na brojkite,a te prashav za renometo.Pak problem so sushtinata na muabetot ili ti toa namerno go pravish.Pa toa I mi e muabetot na mene, shto ti pak go nachna so glupata sporedba so mechot Radek-Marej , znachi,Djovak moze da se utepa od slemovi zemanje,nikogash ke nema povekje fanovi od Rafa I Fed na Euro I Usa marketot.Za mene prichinata e deka e od balkanite, ne,ne, jas znam deka toa e prichinata,ti shto sakash misli I veruvaj vo dedo Mraz. Eve, da se nadevame deka posle dve-tri godini Djovak ke e Goat , vo site mozni kategorii,dali ke ima poveke fanovi po socijalnite mrezi,dali publikata ke naviva na Uso I Rg I Wimby za nego. Ne ,tvrdam ne,ama ne zaradi toa shto ne se pozdravil so Lajani,ne zaradi skrshen reket,ne zaradi shutnato topche,ne zaradi shto si brca vo gazot,ne zaradi toa shto pravi stupidni rituali ,tuku zaradi toa shto e od balkanot,srbin,voen zlostornik,Miloshevich,Kosovo,burebarut,bratoubijci,zakana za mirot vo Evropa Itn itn.
.[DOUBLEPOST=1464112328][/DOUBLEPOST]
zoshto izednacuvash broj na fanovi so pochit I renome.Justin Biber ima povekje fanovi od Rafa I Fed zaedno,da ne ti e greshka esapot.Novak vekje sega ima (moe mislenje) povekje pochit I renome od Rafa vo teniskiot svet,a raboti na sluchajot za Fed.