Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Водеше Рафа 2-0 во сетови и 4-2 во третиот, дојде до мало опуштање и го освои Федерер сетот. Потоа во четвртиот, реално го реши без никаков проблем...
Федерер водеше 5-2 , при што за негова несреќа, на еден дроп-шот, топчето од врвот мрежата се врати во негово поле, да паднеше кај Надал 1 сет беше негов, така да не беше така лесно за Надал, после овој момент,мечот се промени целосно во полза на Надал.

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Гаске е во топ форма,одлична игра против Хас и само какви бекхенд винери :cuc: штета ги нема на нет најдобрите поени и од другите мечеви.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Федерер водеше 5-2 , при што за негова несреќа, на еден дроп-шот, топчето од врвот мрежата се врати во негово поле, да паднеше кај Надал 1 сет беше негов, така да не беше така лесно за Надал, после овој момент,мечот се промени целосно во полза на Надал.
Точно е тоа. Еве го тој момент :

Мора да се признае и тоа дека Рафа беше стегнат некако, препасивен и не играше добро во првиот сет се додека не го освои. Потоа веќе личеше на онај вистинскиот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како тргнаа Азаренка и Новак, глава во ѕид. Далечинсково де ми е на Еуро1 де на Еуро2. Одлични мечеви се играат.

А тек ќе почне Гофин. Ќе навивам за детево. Иако е битка Давид против Голијат, никогаш не се знае. Сега му е мајката да се втурне во врвниот тенис.

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
kako mozam da sum idiot, znaci me vlecheshe deka ako ne prviot set deka seppi ke ide do 4 seta so djokovic i poveke a definitivno azarenka deka ke go gubi prviot set posto e tapa na zemja i ne uplativ, sam si go baram ccccc
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 14:08 ---
Точно е тоа. Еве го тој момент :

Мора да се признае и тоа дека Рафа беше стегнат некако, препасивен и не играше добро во првиот сет се додека не го освои. Потоа веќе личеше на онај вистинскиот.
pak vo 5 seta ne moze federer da go dobie nadal, nitu djokovic jasno e kako den, nadal e stvoren za takvi mechevi.

P

PewDiePie

Гостин
Јакиот момент кога антипатичниот српски коментатор го фура воле,како набрзина ќе го освои првиот сет,а воле го губи истиот 6-4 при почетно водство од 3-0 :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Одлична игра на Сепи, а од друга страна очајна на Новак.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
А

Анноун

Гостин
каков меч игра Сепи :cuc: . Многу напреднал Италијанецов бе . Не беше ваков.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Каква пациентка е коментаторкава OMG! вика одлично сервирал Џокович во последниов гем, а уствари Сепи пробуваше да погоди директни винери од ритернт, од толку што беа добри сервисите :pos:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ептен ми е антипатична коментаторката а гледам и не само мене. И ко за беља ја изнаслушав.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Ne ja trpam ovaa komentatorkava ej, a koga ke mi tekne deka najverojatno 5 seta se na se ke se slusa :D , u pm nek ide.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Работата со нозе на Ноле -challenger левел, that's pretty much it.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
cekaj sega stanav i ne svajkam? ocajna igra na Nole ili neso povreda vo prasajne e ? ili pak Seppi se nadmina sebesi ? :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.925
Поени од реакции
16.209
Koja oчајна игра од страна на Новак, не ми се верува ... а овој Сепи игра како да е Надал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom