A кој друг би му пружил повеќе од три сета на Надал, ако не е Новак ?ako e finale Nadal-Nole (90% deka taka ke e) na over 3 seta kujka stavajte
Федерер, сети се на 2011 RG.A кој друг би му пружил повеќе од три сета на Надал, ако не е Новак ?
Водеше Рафа 2-0 во сетови и 4-2 во третиот, дојде до мало опуштање и го освои Федерер сетот. Потоа во четвртиот, реално го реши без никаков проблем...Федерер, сети се на 2011 RG.
Па види, ако Федерер освои сет против Надал, не гледам зошто и Новак не би освоил сет, а зошто да не и меч.Федерер, сети се на 2011 RG.
lani 1 kolo Nadal gubese 1-2 vo setoj od Isner.. taka da slendo kolo ako igra so Raonic niso cudno da mu ostajt i set..A кој друг би му пружил повеќе од три сета на Надал, ако не е Новак ?
Toa и мене вчера или некња коа играше тој ми дојде чудно... незнам оти така го вика. ... Berdych заради тоа можеФенг Шуи, цело време се смеам за ова
Туку, овој од Еуроспорт, Бердих постојано го вика Бердич?!?!
Нормално, јас не реков дека неможе да освои, него посочив кој е способен за осојување на сет освем НолеПа види, ако Федерер освои сет против Надал, не гледам зошто и Новак не би освоил сет, а зошто да не и меч.
Јас пишав на Вознјацки во третиот сет, на 1-1 кога имаше брејк топка и беше квотата 1,51 и си паднав ко круша.Лелее 11,3 имаше во живо на победа на Возниацки при 5-2 за Канепи во вториот сет. Му реков на татко ми ќе се врати Возниацки, а сеа ако победи...