Значи гледам прашвате за поените... Значи Надал треба да го освои и не освојува ништо... Зошто ? Ги брани 2000 поени освоени од лани... Новак си останува втор, а Роџер ќе ја намали разликата на 3тото место, во зависнот од тоа дали ќе го освои или не... Значи, Надал брани поени, а не освојува...
Е сега, ако ме читате, ќе видите дека ги погодив точните резултати на мечевите, и со тоа би сфатиле дека сум среќен, бидејќи ја остварив и една од поголемите добивки во кладилница....
Е пак сега, Федерер го изигра најдобиот меч во историјата на Роланд Гарос, т.е во неговата историја на овој турнир... Секоја чест... Празник за очи... Еротика.. Бравос..
За Утре, хммм очекувам добар меч, но и одбрана на титулата од страна на Скијавоне, која исто така ги брани поените од лани...
п.с Ако Надал изгуби, ќе ги изгуби и 800 поени, а Новак ке добие поени и тоа околу 300 и нешто... Сега, не знам колку е разликата, но дури и Надал да изгуби, мислам дека разликата ќе се намали, но Надал останува прв.. Значи, ќе биде тесно, бидејќи уште ги немам направено пресметките..
--- надополнето: Jun 3, 2011 8:03 PM ---
Еве го типот мој, да не речите ова она !
--- надополнето: Jun 3, 2011 8:05 PM ---
Едит: Колку сме идиот ние Балканците... На крајот кога Ноле му ракоплескаше на публиката, коментаторот вика не ја заслужува... А најефтина влезница е 225 евра.. Не заслужува ??? Како бе чоек... Зошто не заслужувала ? Оти навивала за Роџер.. Идиот
Друг момент, Роџер го победил Новак со неговата игра ! Ти се молам ! Како е можно НАЈДОБРИОТ ТЕНИСЕР ВО ИСТОРИЈАТА НА ТЕНИСОТ, да победи тенисер кој никогаш не бил најдобар или прв, со негова игра !? Ахххх бе, Балканци Балканци
Зборувам за коментаторот на Еуроспорт
Ми се примоча од него