tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Аа и ако одсвири арпеџа со кур ја му купуем јамаха таква ко шо му дадоа на звер и тоа со машна 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i jas vikam isto a za sledno gitarce ke se potrudam nekoj rr da najdam ama zdravje so kes sum slapТромбе ај брат чил аут... Заебете и рок фест и се помина.....добра промоција напраија тие шо не беа промовирани, пласманот е најмалце биден, па и тоа кој земал гитара е мање важно.
А сеа и да се испоубиете кој ја добил гитарата тој, нема нишо да смените....
Ај малце чил аут сите
Ѕвер честито сеа шиткај ги 2те и да те видиме со некое гитарче како LTD-то![]()
Аа и ако одсвири арпеџа со кур ја му купуем јамаха таква ко шо му дадоа на звер и тоа со машна![]()
абе нека кажат од жири 3 работи зашто победија крпен живот .... уствари ај да не претерувам нека кажат една работа))))
samo eden e, sviri svoj pesni i ke pobedis, pretsavuvaj se deka znaes da praves pesni, bilo koja muzika da ja svires a so prerabotki ne praes nisto,Морам да дознаам кои се критериумите за еден бенд да тепа од жири. :pos2:
Според ова што го кажуваш , добро сме прошле , замисли басистот да ни нудеше нешто![]()
ne svirea samo krpen zivot nivni pesni, i nie svirevmepobedija deka edini bea so svirea svoi pesni ,a vie ako ste toku golemi muzicari naprajte svoja muzika naprajte svoi pesni, a da igravme po pravilo koj svire prerabotki ispaga, togas so praevme a? togas zasluzeno imat pobeda i krpen zivot i nojz.
a ako ne pa najveke publika imase napred na krpen zivot, i site se zabavuvaa
i ke ve molam nemoj da kenjate ovaka bilo onaka bilo, koj sakal ja dal kartata koj ne ja dal ne ja dal , ne sum gi zimal so sila.:sekss::sekss::sekss:
samo eden e, sviri svoj pesni i ke pobedis, pretsavuvaj se deka znaes da praves pesni, bilo koja muzika da ja svires a so prerabotki ne praes nisto,
i prekini da kenjas. najglupa rabota e da se natprevaruvat bendovi
шо сакате да ви понудам?
на женските особи шо сакат,
а на тој да ви ебам провинцијалците нека се каже кој е?
па да му понудам некоја понуда
ке ви ибам децата смотани ке ви ибам,
научете да свирете и напрајте свои песни па тогаш покажете на публиката дека имате свои песни дека свирете
, ако толку знаете да кењате кажете се кој сте па кењајте пред мене, да ви ибам глупите деца да ви ибам, претерате го! донесете си публика и победете ако толку сакате да сте победници, и напрајте си сами таму некој метал фест,
и свирете пијани и качете се на бина после цела година пауза од неправење на проби, епа тогаш кажете ми дали знаете да свирете
и кој кур го направите фестивалот у пичку матер кобајаги е,
дојдете у стив јас ке ви дадам по една награда ако толку многу ја посакувате
КОЈ ГУБЕ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТЕ
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
А зашо да не смее кавери? Веќе 3/4 години идам на овој фестивал и секогаш луѓе си свират кавери. Мене баш повеќе мерак ми прави коа некој свири кавер...зашто свири песна што веројатно ја знам па можам да видам уствари колку ги бива луѓето затоа што имам со што да споредам.
А зашо да не смее кавери? Веќе 3/4 години идам на овој фестивал и секогаш луѓе си свират кавери. Мене баш повеќе мерак ми прави коа некој свири кавер...зашто свири песна што веројатно ја знам па можам да видам уствари колку ги бива луѓето затоа што имам со што да споредам.
на сите бендови мишко кажа дека кој свири преработки нема да победе,
отсекогаш на финалето не давале да се свират преработки, а мишко после кажа оваа година праеме пропуст нека свират преработки,
а бенд се цене по тоа дали имат добри песни а после се цене какви се на бина, на бина секој може дрво пијан да искоче и да свире, и без проби и без све. и затоа прекинете со глупи муабети овоа било оноа било