РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито, Мартине! Btw, Ibanez е гитарата? Јас си мислев дека пак ќе даваат од тие јамахите. :)

Ај честито, Мартине! Btw, Ibanez е гитарата? Јас си мислев дека пак ќе даваат од тие јамахите. :)
Уште се Јамахите , ама може да ја шитне па да си земе Ибанез :).
Патем , поздрав за вовчето :pos:

da yamaha e ama ke gi dadam dvete pa izglea ke zeam ibanez a ako iam neso poise kes ke zeam jackson rr

of of, kaj ojde rockfestov...poubo ke e sega da go preimenovaat vo Punkfest ili vo MetalFest otkolku vo Rockfest.

абе нека кажат од жири 3 работи зашто победија крпен живот .... уствари ај да не претерувам нека кажат една работа :)))))

А патем забелешка , басистот на Крпен Живот 10 пати дојде да не праша дали може да му ги дадеме ливчињата за гласање , му требале. :tapp:

Аааа лошо сте прошле...ја дојдов на пола фест и си излегов порано зашо бев на роденден. Али ова со барањево...не го бива. Порано барем имаа стил. Бендот си носи друштво и од друштвото женските особи се шетаат по салата и бараат ливчиња понекогаш нудејќи работи...шо мислите Темјан како победија преклани. Али не се секирајте многу...главна цел на Рокфест е да си отсвириш на добро озвучење да ти дојде како промоција.

Честитки до бендовите што победија (иако не ми се свиѓаа многу) и честитки до Мартин за гитарата :).

Аааа лошо сте прошле...ја дојдов на пола фест и си излегов порано зашо бев на роденден. Али ова со барањево...не го бива. Порано барем имаа стил. Бендот си носи друштво и од друштвото женските особи се шетаат по салата и бараат ливчиња понекогаш нудејќи работи...шо мислите Темјан како победија преклани. Али не се секирајте многу...главна цел на Рокфест е да си отсвириш на добро озвучење да ти дојде како промоција.

Честитки до бендовите што победија (иако не ми се свиѓаа многу) и честитки до Мартин за гитарата :).

Според ова што го кажуваш , добро сме прошле , замисли басистот да ни нудеше нешто :pos:

намештаљки маме им ебам ааааааааа!!!!!! панкери бедни!!!! крпете си го животот да ви е**м провинцијалците!!!!!

тој типот шо ја доделуваше гитарата се изнафали :pos2:

честито гитарчето мартин....

Beyond the Horizon :vozbud::vozbud:

Според ова што го кажуваш , добро сме прошле , замисли басистот да ни нудеше нешто :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
a inace ne se umarajte bidna so bidna toa e..:D
bar se nadevam imavte top vecer taka da i toa ne e taka bitno:D

Честитки за гитарата (=

Вреди да се посети наредната година? :toe:

Ако свириш во некој бенд вреди да се пријавиш, подобро озвучење од другиве имаат башка добра промоција на бендот ќе си напраиш :)

намештаљки маме им ебам ааааааааа!!!!!! панкери бедни!!!! крпете си го животот да ви е**м провинцијалците!!!!!

тој типот шо ја доделуваше гитарата се изнафали :pos2:

честито гитарчето мартин....

Beyond the Horizon :vozbud::vozbud:
Ќе морам да се вмешам.
Што кажува тоа што луѓето дошле од Пробиштип и ве победиле???
Донеле друштво ова-она...не ви пали тоа.Донесете и вие,ебаго
Значи они можеле да носат друштво....100на километри патувале и донеле друштво....вие претпоставувам сте од Скопје.....донесете друштво и вие ебаго...полесно е за вас отколку за нив.
Собирале карти....собирајте и вие.
Ебате лузерите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom