ama najzakon ova bese...
organizatorot: nagradata od publika ja dobivaat noi53!!!
publikata: uuuuuuuuuuuuuuu
ahahahahahhaha sum se umrel od smeenje
ama jbg...mene mi bese seedno...i taka cela vecer ko na maiden koncert da bev...preslusuvanje na diskografija na maiden...vo site pesni imase delovi ili celi maiden...aces high mi napraj kejf epten...capital punishment ne bea ko maiden ama bea ko site do sega slusnati trash metal bendovi...ama jbg valjda ke napravat potaka nesto po originalno... a beyond the horizon bea nesto najzakon vecerta... influenci na skandinavski sympho black/melodic death i folk elementi...ednostavno zakon...ama jbg ne pobedija...ama zato zverot si ja lapna gitarata

cestito btw
btw koj bese toj otkaceniot rock bend sto svirese na krajot ko gi broeja glasovite?
epten zabegani lugje epten zabegani improvizacii...mi se svigjase
najzakon ova bese
organizatorov: i nagradata od publika ja dobivaat noi53!!!
publikata: uuuuuuuuuuuuuuuuuu
hahahah se umrev od smeenje
cestito sepak
mene ne mi bea po kejf ama jebiga...cela vecer bese preslusuvanje na diskografija od maiden...tolku da ne mozime da napravime nesto originalno?! btw mi se bendisa coverot na aces high iako ne uspea da go ispee kako sto treba...go peese mnogu ponisko...capital punishment imaa preslusani trash riffovi...od niv pojke ocekuvav...ama imaat potencijal taka da ako probaat ke postignat nesto...beyond the horizon mi napraja epten kejf...influenci na skandinavski melodic death/symphonic black so folk elementi...se kompletno bea zakon...steta sto ne pobedija ama zato zver si lapna gitarce..cestito..
punk ne mi pravi kejf ama krpen zivot ne bea losi.
btw koj bese toj odlepeniot rock bend na krajot ko gi broeja glasovite?
poodlepeno nesto nemam videno do sega

koi improvizacii leeej koi prerabotki

ako nekoj mozi da mi kazi koi se pls?