РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А нешо клипче да снимите од фестов ово оно (=

Ајт со среќа на сите што свирите...и направете јака атмосфера убаво да си пројдеме.

Shorty клипчиња тешко, вчера снимаа од телевизија, а и општо секое финале и ревијална се снимале па некогаш ќе ги дадат на МТВ...само кога незнам увек е некогаш после 11/12 вечер.

Рокфест официјално заврши!

Гитарата ја зема Мартин -Звер од Beyond the Horizon ! Заслужно!

Гласовите од жири ги земаа Крпен Живот ! (Снимање на видео запис)
Гласовите од публика ги земаа Noi53 ..:tapp::pusk:(снимање на аудио запис)

Звер со среќа да ја пичиш гитарата (или шитни ја и земај Jackson RR :) )

Ја не бев ама знам дека растур имате напраено :)

Ѕвер честито гитара,честитки и до Крпен(недокрпен) живот:smir:

Рокфест официјално заврши!

Гитарата ја зема Мартин -Звер од Beyond the Horizon ! Заслужно!

Гласовите од жири ги земаа Крпен Живот ! (Снимање на видео запис)
Гласовите од публика ги земаа Noi53 ..:tapp::pusk:(снимање на аудио запис)

боље нои53 него крпен живот ! и нашиот гитарист ( дамир ) од бендови имаше 4 гласа освен од БТХ а БтХ немаа ниеден они сите 5 ги земаа од жири !

Вака:

Целта на фестов е, само Мишко да се напуни со кеш и ништо друго. Како смее, финална вечер да биде одржана доле ?

Честитки до Noi53 за победата од публика.

Честитки до Мартин(ѕвер) за гитарата, заслужено.

Неможам да им честитам на Крпен Живот од причина што како прво испоутињаа ритмови, 4 пати утнаа цели песни, па ги почињаа од почеток. Ама ајде, ете така гласало жирито.

Али тоа е што е, ваљда им здосадило само метал бендови да тепаат, па малце да сменат :)

Нека ми извинат сите што вака јавно искењав, ама морав.

^
те подржувам за тоа за крпен живот ... и мишко сам си кажа ( индиректно ) коа се качи да најави кој е победник КОА НАПНА 10 пати кажа ЗНАЧИ НЕ Е МЕТАЛ БЕНД ??? НЕ Е МЕТАЛ БЕНД ?? и што очекуваш ?:) и браво капитал за последната песна ми ја напрајвте вечерта !!! :)))))

А патем забелешка , басистот на Крпен Живот 10 пати дојде да не праша дали може да му ги дадеме ливчињата за гласање , му требале. :tapp:

^
те подржувам за тоа за крпен живот ... и мишко сам си кажа ( индиректно ) коа се качи да најави кој е победник КОА НАПНА 10 пати кажа ЗНАЧИ НЕ Е МЕТАЛ БЕНД ??? НЕ Е МЕТАЛ БЕНД ?? и што очекуваш ?:) и браво капитал за последната песна ми ја напрајвте вечерта !!! :)))))

Хехе, фала :)

А патем забелешка , басистот на Крпен Живот 10 пати дојде да не праша дали може да му ги дадеме ливчињата за гласање , му требале. :tapp:

Па и предходниот викенд, кога се бореа за у финале, ни дојде басистот и ни бараше ливчиња..

Па и предходниот викенд, кога се бореа за у финале, ни дојде басистот и ни бараше ливчиња..
Штета не беше поорганизирано па да можеше да ги дисквалификуваат поради тоа.
Многу ме изнервира ,арогантен беше.
Демек ние глупи сме , незнаеме зашто му требаат ливчињата.
Абе бегај..
Они ако тепаа ептен нефер ќе беше.

А инаку на крај тие дечките како и да се викаа беа смеење :pos:

Штета не беше поорганизирано па да можеше да ги дисквалификуваат поради тоа.
Многу ме изнервира ,арогантен беше.
Демек ние глупи сме , незнаеме зашто му требаат ливчињата.
Абе бегај..
Они ако тепаа ептен нефер ќе беше.

А инаку на крај тие дечките како и да се викаа беа смеење :pos:

Johnny Be Good :music3: Интересни беа бе :)

да добри беа ја вовче праев кој ми се фати на вовчето го поздравувам ... бајаги го затеравме хахахах

aj cestitki do pobednicite mada ne bese fer so gi trgnaa kutiite mn porano zs kaj nas nikoj ne uspea da glasa...ali ok nema veze
a fala na site za cetitkite jas da si kazam za mene ne sum ni najbolje gitarist nit sum najcist iam use mn rabota i cistenje pri svirenje ama eve si kazuvam ne se furam vaka taka ama za 16 godini mislam deka dosta iam postignato:D

До кај стигна светов еј да се изнудуваат гласови и да се тргаат порано кутии! А Мартине честито за гитарата :) се смешка Ибанез :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom