Пази...и песната сами ја компонирале:pos2:Зашо зборите така? Па типците докажаа дека и сами можат да напишат песна
Види, види ја рибава... А ?
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Не ми е јасно зошто Roger Brothers се во Чек Дис Аут, а Слаткар е во Музика.
Како не ти е јасно, како им одговара на модераторите/админите така си праат...Не ми е јасно зошто Roger Brothers се во Чек Дис Аут, а Слаткар е во Музика.
хехехех и мене не ми е јасно тоа.треба и слаткар да го преместат тукаНе ми е јасно зошто Roger Brothers се во Чек Дис Аут, а Слаткар е во Музика.
морам да те разочарам,песмите им ги пишува слаткар.Зашо зборите така? Па типците докажаа дека и сами можат да напишат песна
Види, види ја рибава... А ?
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Песни како : `Здраво дечки` и `Во наши раце` се напишани од Слаткар. И не е нималку глупаво од негова страна, им даде лирики од песнички на 5тто одд. а си зема доста пари за возврат А песни како : `Пинк` и оваа уште посељачкава `Типка лудница `, имаат автори под име Роџер :loser: Брадрс.морам да те разочарам,песмите им ги пишува слаткар.
Остај ги педерчиња, плус за Милан не навиваат.Како не ти е јасно, како им одговара на модераторите/админите така си праат...
морам да те разочарам,песмите им ги пишува слаткар.
Песни како : `Здраво дечки` и `Во наши раце` се напишани од Слаткар. И не е нималку глупаво од негова страна, им даде лирики од песнички на 5тто одд. а си зема доста пари за возврат А песни како : `Пинк` и оваа уште посељачкава `Типка лудница `, имаат автори под име Роџер :loser: Брадрс.