Roger Brothers - во наши раце

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Абе овие не ли се во Токсикологија?! и ако не се, да се примат под итно. Овој текст е исто ко од Пука Козметика текст да слушам. :icon_lol: најозбилно!!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Не ми е јасно зошто Roger Brothers се во Чек Дис Аут, а Слаткар е во Музика.
хехехех и мене не ми е јасно тоа.треба и слаткар да го преместат тука
или него може и во гурманско катче да го стават:tapp:
Туку дечињава вишле на мтv нешто со brothers па си рекле ај и ние вака.:tapp:За жалење е ова не е за смеа и не е за сеир.На вакви клинички случаи помош им треба.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Песнава не ја бива но типката стварно е лудница:)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
морам да те разочарам,песмите им ги пишува слаткар.
Песни како : `Здраво дечки` и `Во наши раце` се напишани од Слаткар. И не е нималку глупаво од негова страна, им даде лирики од песнички на 5тто одд. а си зема доста пари за возврат :) А песни како : `Пинк` и оваа уште посељачкава `Типка лудница `, имаат автори под име Роџер :loser: Брадрс.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
морам да те разочарам,песмите им ги пишува слаткар.
Песни како : `Здраво дечки` и `Во наши раце` се напишани од Слаткар. И не е нималку глупаво од негова страна, им даде лирики од песнички на 5тто одд. а си зема доста пари за возврат :) А песни како : `Пинк` и оваа уште посељачкава `Типка лудница `, имаат автори под име Роџер :loser: Брадрс.

И Пинк и Типка Лудница се снимани во студиото на Роберт Саздов, повеќе не соработуваат со Слаткар:smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Тато им ја плати наградата? А?? Лудница, лудница :pos:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ау да и јас чув дека тате бил присутен на Охрид фест, итоа не било каде туку во СТРУЧНОТО ЖИРИ :pos2: Па оттука ваљда капирате од каде тие победници на првата вечер :)
Инаку тате максимално ги поддржува и вложува во нив. На фејсбук баш читам над нивните клипови кои ги постира на сопствениот профил баш Роџер Зоран Илиев, става коментари како : kakov tekst bravo decki vrv... ne mozes da gi dopres nitu da gi sopres.cao hej... nemozete nikoj da im se fatite idat kako strela... tie sto im zaviduvaat ke se sokiraat mnogu brzo...

нешто како....

[/URL][/IMG]

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
^
Вие сте најдоброто нешто што го нуди естрадата..

Ако ова е најдоброто, тогаш не постои лошото..:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom