Roger Brothers - во наши раце

Ух што убаво ги исвиркавме на Пела сега кога "пееја". Едноставно ми се исполни душата.

Мамицу им јебем татини синови се со пари праат многу се нервирам зошто воопшто настапуваат не гледаат дека се грди т.е не пеат туку кршат џамови?

иии абе шо е ова 20стр.сте им напуниле...и вие нема шо да праите,остајте ги не трошете kb,не отварајте топиков...еве мене одма ми падна криво шо отворив :nesum:

Edno golemo bravo za ROGER SISTERS (brothers) sto ja zapalija publikata na plostad Pela pred natprevarot! Ako ima nekoj da snimal obevezno da stavi na youtube da vidite za tie sto ne bile! Publikata polude!!!!!!!!!!:vozbud:

Луѓе дај бе ако снимал некој ставајте видеа, да видиме шо се издешавало на плоштад.

Мислев дека после Коста бургов, Роберт Вукелиќ, Јован Радњански не може да излезе нешто полошо на нашата „естрада“...

Којзнае уште какви не изненадувања ни крие природата :toe:

Слаткар на овие за 800 еура им пишува песни и то е то :)

Extra ! Extra ! :pick_me: Before the..`glory`

naodmorsotatoibatoextre.jpg

:kill: :pos: :kill:​

Extra ! Extra ! :pick_me: Before the..`glory`

naodmorsotatoibatoextre.jpg

:kill: :pos: :kill:​

ЛЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ лол него пази шо се дешава...овој дибеков средниов у мое школо дое негде 6-7 одд...и таков поминуем поред учлилна и глеам ДЕВОЈЧЕ си сенало на клупа и ги мафта нозете и зјапа изгубено...и ми се виде мн позната фацава....по 3 чекори ми текна се вратив го изјапав и не можев да веруем каков беше со дугачка коса таков...:kesa::kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom