Robbie Williams

• Креатор на темата Креатор на темата AdRi*
  • Време на започнување Време на започнување
Го слушам повремено, има одличен вокал и одлични песни. Омилена секако ми е Angels.

Роби ис бек :)

На 12 октомври излегува првиот сингл на Роби, по долгата негова пауза. Тоа е песната Bodies.
А на 9ти ноември излегува новиот албум на Роби насловен како Reality Killed The Video Star.

Одвај чекам :vozbud:
Чекам и повратничка турнеја :pipi:

хехе ... само шо ќе пишев кај е чоеко шо се случи со него, и ете одма хепи њуз :). Супер си е Роби стално праел закон песничиња.

Туку да не знај некој дали скина некое кило :):), пошо згоен ко свинче беше :):)

Eве ја новата песна:)
После првото слушање не ми остави впечаток,ама можеби по неколку слушања ке ми се засвига:)

Robbie e ѕвер (и на аватар го носам:) ), имам DvD oд концертот од Knebworth и доста често ми свири по дома. МИ СЕ ОДИ НА КОНЦЕРТ!!!!:vozbud:

eве фан група на facebook кој не е зачленет...

Robbie е стварно добар, ако не е и најдобар :D. Bodies му е добра, никогаш ме нема разпчарано, дури ни со Rudebox

Роби е еден од најексцентричните ликови на комерцијалнава сцена ever!
И не знам зошто сите одма се фаќаат за Feel.Убава е песната ама не е типична за него.
Ова ми е топ 3
место бр. 3
место бр.2
и дефинитивно незаменливо место бр.1

Конечно нова песна од Роби:vozbud::vozbud::vozbud:

Robbie-Bodies

Одлично:pipi:

добра е не е лоша ... да ја послушам уше неколку пати ќе ми влези в гла :).

А и гледам се дотерал го скинал салото ... ко Елвис Присли беше напраен едно време :)

Good old Robbie is back :)

По излегувањето на новиот албум најверојатно следи турнеја,па да се надеваме дека ке дојде на балканот за негов прв пат. :drk:

Одличен вокал е Роби, еден од мојте омилени поп изведувачи. И новата песна не му е лоша, се враќа полека на старите патеки:smir:

Роби еден од моите најомилени вокали. Типот владее. Последнава песна му се онака чудна али добро е барем за враќа. Сигурно ке извади уште многу хитови повторно.

А баш деновиве го изнаслушав со старите хитови...

Денес му излегува новиот албум “Reality killed the video star“. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom