Robbie Williams

• Креатор на темата Креатор на темата AdRi*
  • Време на започнување Време на започнување
Се јавувам и јас како фан и ве поздравувам со песна со која сум заразена месецов.

и уште една уз пат

Why don't we talk about it
I'm only here
Don't shout it
Given time we'll forget
Let's pretend we never met

Screw you I didn't like your taste
Anway, I chose you
And that's all gone to wasted
Saturday I'll go out and find another you .

Го обожавам My way ми е онака спешл:pipi:

Абе кој си може со Роби,ѕвер е човекот.Ептен си го поштувам,Роби рулз.:music3:
Не ми е убав,ама има некој шарм пустиот и привлечен ми е некако,откачен е...го сакам.:wub:

Песните му ги сакам исто,Angels најмногу,She is the one,Feel,Me and my monkey многу ја сакам,Supreme,Come undone,Rock dj...и со нетрпение чекам некој нов хит,време му е.:smir:

Леле, неам пишано ништо за еден од моите омилени пејачи. РОБИ ВЛАДЕЕ. Немам ништо повеќе да додадам :)

Robbie Williams - Feel првата негова песна што ми оставила впечаток.
Најмногу ми се свиѓа соработката со Sander Van Doorn - Close My Eyes.

Последен хит што ме има раздрмано од него е Rudebox. :)
Инаку најдобра негова песна е Angels. :cuc:

Robbie e eden od moite omileni peaci. Super pesni ima. Site si gi sakam :)

Не го слушам многу..
Фејв сонгс: She's Maddona, Feel (:

Порано, зборувам за пред некои 5 години, воопшто не го сакав, значи некако многу грубо се однесуваше и не ми се допаѓаше тоа, но кога почнав да си слушам песните се повеќе и повеќе почна да ми се допаѓа и сега има прилично голем број песнички кои многу му ги сакам. Далеку од омилен пејач, ама прави невидени песни со најубави текстови.

Еден од моите омилени пеачи :zver:

Само една песна му знам,Angels мислам дека се викаше.Па и не беше толку лоша,ама не ни ме поттикна за да му ги слушнам другите песни.Средина.:jaj:

Убави песни има Роби, ми се свиѓа. Angels, Advertising Space, Feel, She's the One, She's Madonna, Let Me Entertain You, Somethin' Stupid (со Никол Кидман ја пееше) ми се од поомилените :)

Роби ис бек :)

На 12 октомври излегува првиот сингл на Роби, по долгата негова пауза. Тоа е песната Bodies.
А на 9ти ноември излегува новиот албум на Роби насловен како Reality Killed The Video Star.

Одвај чекам :vozbud:
Чекам и повратничка турнеја :pipi:

А до тогаш ќе си ги слушам старите песнички ... како оваа. Феноменален настап :trepka:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom