РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се палите одма, има и меѓу полицајците копилиња што провоцираат. Ваљда ќе дознаеме што било работата.

Во секој случај, ако Комитите го испровоцираа инцидентот (90% се тие), тогаш не знам што да речам, освен срамота. Голема срамота...

п.с. Абе ние песнава од Арнаудова ќе ја слушаме, или навивачите ? Ебате селската работа...

Доне тактички го е*е Червар(y).

Медолино живее на стара слава. Нема игра за да се справи со тимови што играат модерен ракомет.
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 20:35 ---
Ej koe kopiljce Goce.Sudijata trebase da mu lupne crven!

Абе не зезај секој пораз судиите им се криви,демек на Михајло биле... Чист црвен беше му се пушти на судијата у фаца

не ја фатив одпочеток утакмицава и нешто не го гледам Станич :гик:

Ako ne mu e denot na Vugrinec,kapitulacija odma.

Sutot na gingerot :pos: . Jas pa se cudev zasto ne sutira silno nekogas,a toj da nemal sila vo rakata.

Nema zamena na desen bek,nema kvaliteten starten piker,nema kvalitetna zamena na desno krilo iako moze i tuka da se bara nekoj pojak..Vrti suci drugoto e zadovolitelno no mnogu stara ekipa,toa e golem problem.

Hahaha abe ovoj Goce najveci anti talent,nikad ne sum videl talent kaj nego.Uzalud go forsiraat.

Мене најсмешно ми е што комитите викаат Минчолург а сопственикот на нивниот клуб сам си се стави тренер онака. Ама океј, Македонија и сè е можно. :D

Не ми се свиѓа натпреваров, некако многу на сила и двете екипи, нема никаква игра. Ај ваљда второ.

На ракометариве на Вардар им одговара да немаат тренер :D

На ракометарите на Вардар им одговара со Металург да играат секоја недела. Со Медолино и пензионерите од предградието и со пола сила ќе си поигруваме. АТМАН им е пола тим, а пази повреден бил :pos:... Абе плачковци само алиби правење, си знаат они убаво дека се класа послаби

Доне не е тренер на Вардар , седнат е на клупа а Самсоненко му дава совети.
Видов дека не е Доне главен тренер.ама се гледа добар скаутинг им направиле,и мислам дека делумно Доне е заслужен за тоа.А и Металург некако фисихички слабо ми делува.Знаат дека ако ја изгубат оваа утакмица,ќе биде многу тешко за нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom