РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
продажбата на карти за наредното дерби, каде Вардар ќе биде домаќин утре поцнуваше од 12:00h ?

Oд 12 часот почнува продажбата, а мечот е закажан за 18 часот.
Тоа е коа не читаш као што треба.

Фала пер си ме спасил пошо со мојов памет немаше тикет никогаш да зеам :D

Како неутрален поради македонските репрезентативци ќе навивам за Металург, посебно заради Ацо и Веле.

X - 8 коеф, најреално според мене :D

Најважно е да имаме 2 тима меѓу 16те најдобри. Јас како неутрален навивач би сакал да си поделат по една победа :)

Jas bas kako neutralen navivac i od aspekt na Makedonskiot rakomet bi sakal da si gi podelat bodovite,pa i dvete da odat ponatamu..Sigurno Dinamo Minsk ne mi e pomil od Vardar ili Metalurg ( kolku i dvete da gi mrazam vo makedonski ramki)...Sto mislite Visla Plok i Kielce nema da si pomognat? Flensburg i Hamburg nema da si podelat bodovi po potreba..?Samo me nervira sto samo ovde se isprakaat posebni delegati,te ova te ona...i kako i da zavrsi,se na nekoj ke im bide somnitelno..Po moe imajki vo obzir deka variraat koeficientite dosta,a i gledajki deka najbolem koef na X ima vo bet-city (znaeme koj e povrzan so taa klaidlnica),mislam deka dvata natprevari ke zavrsat nereseno..Najmalce providno...Pa ke videme posle odigruvanjeto na dvata natprevati sto ke bide...

Епа ете еден сат пред утакмица салата зјае празна,наместо да се дојде на време се чека заден момент.После криви ни са други.Тоа е тој македонски менталитет све да се прави у последен момент.

Епа ете еден сат пред утакмица салата зјае празна,наместо да се дојде на време се чека заден момент.После криви ни са други.Тоа е тој македонски менталитет све да се прави у последен момент.

Уште е празна. :D Aма брзо ќе се наполни сега.

Со среќа на двата тима, очекувам утакмичиште.

Зошто не е исполнета салава , свиреживе делуваат невкусно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom