РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене најсмешно ми е што комитите викаат Минчолург а сопственикот на нивниот клуб сам си се стави тренер онака. Ама океј, Македонија и сè е можно. :D

Не ми се свиѓа натпреваров, некако многу на сила и двете екипи, нема никаква игра. Ај ваљда второ.

Газдава си гази, нека се симне минчо да ги води... Самс си има реми со ПСЖ и ќе има 2 победи со минчолург.

Видов дека не е Доне главен тренер.ама се гледа добар скаутинг им направиле,и мислам дека делумно Доне е заслужен за тоа.А и Металург некако фисихички слабо ми делува.Знаат дека ако ја изгубат оваа утакмица,ќе биде многу тешко за нив.
Доне има огромна ракометна интелигенција, може ќе се смее некој и многу не го сфаќаат озбилно и се смеат дела дебел е ама човекот кога работи, работи што се вели.

Реално, Вардар води заслужено. Лекција за Металург сеа за сеа. Во второ очекувам подобра игра од плавите, ама не ми се верува дека имаат сили да ја обрнат. Русите играчишта се, секоја чест. (y)

Koмити по кој знае кој пат пак на дело (y) Иначе Металург очајно игра,Вугринец и Мојсо посебно и крилата..Станиќ кој му курац незнам боље да си иде.Неквалитетно прво полувреме.

Очекував поизрамнет меч но Вугринец и Мојсоски се лоши на мечов а исто и одбраната на крилните позиции посебно од Георгиески.

Вардар игра опуштено и форсира брза игра со контри преку Дибиров и Брумен.

Не ми се свиѓа натпреваров, некако многу на сила и двете екипи, нема никаква игра. Ај ваљда второ.

Зашто нема игра? Вардар у напад (следи клише реченица) им држи модерна лекција по ракомет.

Какви асистенции кон пикер и крило :drk:

Доне супер ја поставил играта. Значи неговиот дел е завршен. Тек сега у второ полувреме може Вардар да го јаде заради „немањето тренер“, доколку чика Лино се соземе од сексот шо му го удрија првите 15 минути...

Вардар моментално му држи лекција на Металург... Се гледа дека во Металург нешто не чини... Посебно се забележува незадоволството на Станиќ... Повторно е седнат на клупа... Страхиња Милиќ фантастичен, тој во моментов е оној играч кој ја прави разликата... Кај Металург се издвојува само Атман... Сам ги одржува во живот... Гоце можеше комотно да заработи црвен... Но судиите очигледно не сакаа да внесат дополнителна тензија во натпреварот... Во глобала добро го водат натпреварот. Единствена замерка им е досудувањето на вториот пенал при шутот на Дибиров... Мислам дека немаше старт за пенал... Враќањето на вториот пенал беше сосема заслужено... Велко му засмета при изведувањето... Засега Вардар е за две класи подобар од Металург... Црна дамка инцидентот

Долго ќе биде второво полувреме... Искинав живци... Среќа нема многу пиво дома...

Дупка беше и го извади
па убаво сите рекоа дека на секој примен гол ке се прашуваат дали неможел да одбрани стварно или па не се потрудил доволно :)
со сила убавина нема ете ја поговоркава на дело, ма да и вториов голман не е нешто мн слаб али Станич пола тим им е

Газдава си гази, нека се симне минчо да ги води... Самс си има реми со ПСЖ и ќе има 2 победи со минчолург.

Што бе,газдава банкрот да не е па ќе штеди на тренер да не го плаќа:pos:
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 20:52 ---
Moze nekoj da mi kaze sto napravile komitite? Ne go fativ pocetokot :/

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Се степаа со полиција што друго.

Незнам што очекуваат џандарите коа улетуваат со пендраци на навивачкиот дел од трибината,да не врати никој?Ако више чекаат и они прилика да се излупаат нека се договорат надвор на ферка со тие што ја почнале рчката да не јадат и останатите кривична за џабе.

Аууу па Гоце нема да може ни у ЖРК Металург бек да биде...Бајрамовска има дупло посилен шут :pos::pos:...
Иначе ќе ја заврти оваа Металург...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom