Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam deka ne si mi brat,(potradi toa i ne ti kazuvam).Не ти сум брат. Ако имаш некоја теорија за реинкарнацијата, повели изложи ја. Вака нафрлање на третиот закон, седмиот закон и законот на октавите е комично.
ОК?
Душата.Ne mi e jasno???
Zboruvate za reinkarnacija, a seushte nikoj ne prashal: A shto e toa kaj covekot shto moze ili treba da reinkarnira????
Odgovorot ne e tocen!!!!Душата.
...болка?Odgovorot ne e tocen!!!!
Kako moze taa da reinkarnira, koga i na najmal presek so nosh ili krshenje na raka , pagjame vo nesvest???
ni jas neznam na sto misli ama bas sakam da objasniНезнам дали ти си многу збунет или само мене ме збуни со ова што го напиша...
...болка?
И крај краева ај дај поврзаност на кршење рака или исеченица со душата т.е реинкарнација
Reinkarnacija, jas bi rekol "kristalizacija". Za da ima "nesto" da reinkarnira, kaj covekot bi trebalo da ima "neshto" shto bi se iskristaliziralo, za da moze da opstane i posle fizickata smrt. Se dodeka toa ne se stori, nema nisto kaj nego za da prodolzi ponatamu. Ako toa "nesto" uspee da se sprotistave na nadvoreshnite vlijanija, znaci ke moze da opstane i posle smrta,ako toa go nema, togash nema ni shto da opstane.Незнам дали ти си многу збунет или само мене ме збуни со ова што го напиша...
...болка?
И крај краева ај дај поврзаност на кршење рака или исеченица со душата т.е реинкарнација
A toa ne vodi na slednava tema hahahReinkarnacija, jas bi rekol "kristalizacija". Za da ima "nesto" da reinkarnira, kaj covekot bi trebalo da ima "neshto" shto bi se iskristaliziralo, za da moze da opstane i posle fizickata smrt. Se dodeka toa ne se stori, nema nisto kaj nego za da prodolzi ponatamu. Ako toa "nesto" uspee da se sprotistave na nadvoreshnite vlijanija, znaci ke moze da opstane i posle smrta,ako toa go nema, togash nema ni shto da opstane.
Od prav sme stvoreni i prav ke se stvorime-ISUS