Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.147
- Поени од реакции
- 12.128
Треба темава да биде само за гласање
Се прашувам што имаш заедничко со пајките.Дали може да одиш да тепаш пајки малку?
Пракса...
Смислата е иницијална каписла измислена за да се продолжи болеста што се пренесува со секс . Треба да има смисла, некаква идеолошка причина која ќе ја одржува врската помеѓу разумната и космичката енергија или душа (сега испаднаа повеќе души). Затоа што ако превладее разумната без поттик од некаква смисла ќесе претвориме во несвесни роботи и ќе се зачлениме во нихилистичка секта и ќе извршиме масовно самоубиство.Сите филозофи, па и најголемите, во себе ги носат апсурдностите и предрасудите на своето време.
Квантните чичковци ќе докажат печен прч.
А со кој космички закон е загарантирано дека животот треба да има смисла?
Многу се забавни тие забелешки. Ако нема Бог, ќе нема смисла. Ако нема душа, ќе нема смисла. Значи има Бог, има душа, бидејќи инаку ќе нема смисла...
Јако е, а?
Реков јас,ќутењето чуда прави...Треба темава да биде само за гласање
Ova poslednoto ti e tocno.- Nikoj nishto ne znae!!!!!И што стана со инкарнацијата и реинкарнацијата, ја има, ја нема или никој ништо не знае ?
Samo da objasnam za iminjata. Na prv pogled ne se interesni, megutoa nishto ne e slucajno, pa ni nivnite iminja.Како да ти кажам, судејќи по имињата живо сум НЕзаинтересиран за нив...
Законот 3, ако е поврзан со светото тројство, каде што синот закован на крст шизофренично си се обраќа сам на себе, на кој му е всушност гајле за тоа?Samo da objasnam za iminjata. Na prv pogled ne se interesni, megutoa nishto ne e slucajno, pa ni nivnite iminja.
Zakonot na 3 - najednostaven, samo ke kazam deka e povrzan i so nasheto TROJSVO ( OTEC; SIN I SVETIOT DUH)
Zakonot na 7- mislish deka e slucajnost shto ima 7 dena? ili shto ima 7 noti vo muzikata? - jas ne bi rekol
Zakonot na oktavite- kade i kako da se reagira za da se postigne CELTA.
Brat,shto da ti kazam. Temava e vo MISTERII.Законот 3, ако е поврзан со светото тројство, каде што синот закован на крст шизофренично си се обраќа сам на себе, на кој му е всушност гајле за тоа?
Законот 7, сигурен сум дека не е случајно тоа со седумките, мора да се крие некоја голема Тајна. Бројчињата се интересна работа, во нивните соодноси секогаш можеш да најдеш некоја тајна, само ако си склон кон мистерии...
По јубилеен 1000 пат, лудилото никој не го приметува дури е дел од него...
Не ти сум брат. Ако имаш некоја теорија за реинкарнацијата, повели изложи ја. Вака нафрлање на третиот закон, седмиот закон и законот на октавите е комично.Brat,shto da ti kazam. Temava e vo MISTERII.
Postavuvas prashanje, a ne sakash odgovor. Ako mash ti nekoj odgovor, kazi.
Јас имам теорија, која што ја проучувам и не можам да кажам, да ова е точно или не точно, сеуште.Не ти сум брат. Ако имаш некоја теорија за реинкарнацијата, повели изложи ја. Вака нафрлање на третиот закон, седмиот закон и законот на октавите е комично.
ОК?
Od toa shto mozev da vidam ( na kratko), ima nekoja vistina vo taa teorija, megjutoa ne zavrshuva sekogash taka.Јас имам теорија, која што ја проучувам и не можам да кажам, да ова е точно или не точно, сеуште.
Повелете: http://heptagramix.byethost31.com/?p=1599