Divider
Seraphim
Па па па... колку Шиптаришта уби за да ја докажеш својата големина и љубов кон татковината. Колку вицови кажа за грците? Остај ме мене, само сакам мир и благосостојба, не сум као вас големите војници спремни да си ги убијат првите комшии пошто премиерот така ви кажал, а вие не сте можеле да сфатите сами дали е во право ил не, па евноставно сте му верувале на збор. Абе ако провоцираш најде некаде каде можеш да бидеш мудар, не се бламирај вака.
А за Ивл Бети, ај малку припази на речникот и не му давај сугестии кај да дува, постар брат ми е, па се осеќам навреден од муабетот, као мене да си ме опцул. Океј?
Јас не убивам или сум убивал албанци, но бев да ја одбранам државата од сите внатрешни и надворешни непријатели без оглед на нивната етничка, верска или расна припадност Викторе.
А кој ти е брат, кој сестра не ме интересира. На форум нели сите сме еднакви, освен оние малку поеднаквите, ти текнува!
Понатаму, знаеш што е Дајц? Не, а? Е па не си бил ни во бесполезната АРМ, камоли во нормална војска.
За болдираното, ни на шега немој.
Наоѓам јас каде да се чепкам, ама едно имај на ум, кој прв почна...!
@Марсовка - понекогаш да се каже колку да се каже, без поента, е интересно, понекогаш не. Овојпат безидејно, неинтересно, детски, слабо, меко, не бива. Знаеш ти и поостро, ајде, остав, до следниот пат, со повеќе мудроштиња.