Red Hot Chili Peppers

• Креатор на темата Креатор на темата Rokerot
  • Време на започнување Време на започнување
Супер се немат шо. Од пред извесно време ги слушам и се повеќе и повеќе ми се допаѓаат и тие како група а посебно песните.

П.С. Да прашам да не знаете дали имаат песна насловена Hello, пошо има една мн. убава песна(мислам дека така се вика) и мислам дека е нивна, а нигде неможам да ја најдам?

Не ги поднесувам и не ги слушам, многу им е здодевна и монотона музиката

многу им е здодевна и монотона музиката

ako ti e zdodevna ok, ama nemozes da kazes deka rhcp se monotonija. toa se dve dijametralno sportivni raboti. zemi cuj koi da bilo 2 albuma ako najdes isti instrumenti/text ili sto i da e sto te potsekja na monotonija slobodno kazi
(povtoruvanjeto na zborot California vo site negovi formi ne se racuna :))

Сум слушал Maro, сум слушал! И сите ми се исти! Добро, сега тоа е мое мислење... Не ми се допаѓа музиката, не е за сечие уво.

Супер се немат шо. Од пред извесно време ги слушам и се повеќе и повеќе ми се допаѓаат и тие како група а посебно песните.

П.С. Да прашам да не знаете дали имаат песна насловена Hello, пошо има една мн. убава песна(мислам дека така се вика) и мислам дека е нивна, а нигде неможам да ја најдам?

Нема таква песна.

Не ги поднесувам и не ги слушам, многу им е здодевна и монотона музиката

ОК.. твој избор.. ќе биде лошо на сите да им се допаѓа иста ствар, нели? :)

Чисто информативно, ме интересира... што слушаш? Што ти се допаѓа?

Баш се интересни.Иако,пејачот ми е малце антипатичен,сепак песните им се супер.Култни си.
И поранешните албуми,а посебно ми е мило што успеаа со Staduim Arcadium.

Баш се интересни.Иако,пејачот ми е малце антипатичен,сепак песните им се супер.Култни си.
И поранешните албуми,а посебно ми е мило што успеаа со Staduim Arcadium.
Kolku Shto uspeea so Stadium tolku i ne uspeea. Izgubija dosta fanovi so SA. Ima nekoi ochekuvaa noviot album da bide malce porazlicen, pa ispratija kritiki. Kako i da e spored mene albumot e super, samo ne uspeale so nego. Uspeale so site predhodni, ova e kako creshna na shlagot :)! Se nadevam ushte 2-3 kje izdadat pred da se penzioniraat :)!

Баш се интересни.Иако,пејачот ми е малце антипатичен
haha cesto naletuem na vakvi mislenja za Antony. eden drugar (koj e malce ego) ne go saka zaso e gol na site spotovi, demek fraer se prael so muskuli:pos2:.
Mene tipot mi e zakon, jezda malce narkosche e ama dobar e, ima unikaten glas.
Spored mene najdobar im e Frushiante. Odlichen gitarist. Zavrshi na 18to mesto od top 100 gitaristi vo istorijata...

Димитар знам дека ти беше во Инџија, али озбилно излегле овие на сцена издрогирани?

А по весници кажуваат дека се чисти, аха, а јас сум супер бабичка...

Па, ти кажувам што рече Ентони... сега, дали биле издрогирани... незнам не им направив анализа на крвта :)

Важно.... Чад... ЗБЕСНУВАШЕ!

Кој му беше првиот збор во Инџија?

- Chad Smith is on drugs tonight, so don't worry... it will be а great show...

Зашо ја не го слушнав овој дел??? А иначе мене не ми делуваа ко издрогирани пошо секад се трескаат на настапи... Ама ете видиш Ентони си се пофалил... :vozbud:

А Ентони да кажел дека се фиксаат со тузланска сол ке поверувавте?

Сигурно се заебавал чоекот, поминаа тие години кога беа тинејџ џанкиевци, сепак се зрели луѓе.

Сега ти го видов постот.... претпоставувам дека мислиш на Otherside... рефренот оди нешто вака:
How long, how long will I slide....separate my side... I dont, I dont believe is bad, slit my throat... its all I ever....

Зашо ја не го слушнав овој дел??? А иначе мене не ми делуваа ко издрогирани пошо секад се трескаат на настапи... Ама ете видиш Ентони си се пофалил... :vozbud:
Па, веднаш на почетокот.... вика Hello Serbia... и после тој дел следуваше...

Мислам дека не го имам ставено на кајгана клипчево... дел од 45 минути кои ги снимив со камерата....

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=Uud69vBKvG8[/MEDIA]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom