Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
Не дава крилја...ама нешто комјутеро ми блокира и поима немам за што сум гласал...

Пред утакмица обавезно мавам по еден Ред-Бул. шо знам може од навика..:toe:
Ама крилја не ми дава.:icon_lol:

Не бе нема никакви ефекти од ред бул...:toe:

Дава, дава. :icon_cool Сум бладала нешто чим за Не сум гласала. :drk:

Kако не...
врска немаат!
Јас коа идев накај дома од Грчка, као демек ќе зеам ред бул...испив 2, место да бидам будна, цел пат го преспав.
На тиесто, испив 3-4 пива и 4 ред була ништо не ми беше.
Пред окенфолд испив едни 2 енерџи дрик исто...Гуарана мислам беше (МИСЛАМ) И НИШТО НЕ БИ БЕШЕ! :icon_mad:

Lele i ja sum isti kurac! Mi se spie posle red-bull! mi se spie posle KAFE!! mi se spie posle pivo! -.- dobro toa normalno...

Ako ispiam poishe od litro pivo odma mi se prispiva malce..zatoa tgleam celo vreme nesho da praam,da zboram,da se dvizam da ne zaspijam -.-

А да тоа нема грешка секој пат кога пијам дома со летање си бегам..:pos2::pos2::pos2:

Зависи сега, Ред бул неможе да те натера да неспиеш, туку да имаш поголема енергија при извршување на некој физичка работа, а не да испиеш и после да седиш, а за крилата, испи 3-4 наеднаш и ке ти даде крила да полетиш кон рајот :)

Сам по себе малце дава али мешај го со водка и не крилја,џет мотор ти дава :vozbud:

абе убо ми е да се напијам 2-3 ако има некоја жестока пијанка и стварно ме освежува до некое ниво,ама да се изгубам или нешто такво,јок бре
али јас сепак појче поштовам нескафе со кока кола,најубо да се консумира рано насабајле на гладно срце,тахикардија до несвест :pos2:
поздрав

Не е работата шо се губиш....!!
Мешано со алкохол стварно ти дава криља(не буквално)...:salut:

имам пробано ама малку,
не го пијам оти имам проблеми со срцето,
а ред бул го забрзува чукањето на срцето
не е убаво:(

Дава енергија додека трае дејството, а после ко умрен ќе си:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom