Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
Не го бива ме заспа не да ме здрма а и вештачки енергетски стимуланси слабо делуваат врз мене, подобро со мојот дух и расположение како стимуланс отколку со нешто таму што нема врска.

Јас летав во моите соништа откако заспав. Не сум сигурен дека и тоа се брои...

Богами ми дава крилјааа кога го комбинирам со конјак ,иначе кога го пијам чист не е тоа тоа како со конјак али сепак ми делува ,но не многу долго , пробајте ако не сте пробале да мешате со конјак , али запомнете нека не ви станува навика :smir:

Не знам дали ти дава крилја, али тој без шеќер ти дава пролив.

Богами ми дава крилјааа кога го комбинирам со конјак ,иначе кога го пијам чист не е тоа тоа како со конјак али сепак ми делува ,но не многу долго , пробајте ако не сте пробале да мешате со конјак , али запомнете нека не ви станува навика :smir:
Вкусот каков е?

Едно интересно видео кое покажува што се случува кога ќе се препиеш енерџи дринкови.

Додуша Џена малку претерала во опишувањето. Може само срцето побрзо да ти чука ако се препиеш енерџи дринк. Мада во умерени дози е мошне фино надополнување на енергијата.

Мене најискрено повеќе ми се спие од РедБулот него да ми дава крилја.
Некој друг со вакво нешто слично?

абе тој редбуло ако си во форма да се напијаш па да те подржи у ритам,а ако си утепан уморен не помага

Даваааааааааааа .тие шо ви викат дека не дава лажат еве јас можам да ви гарантирам синокја од Ред Бул и коњак не крилја , авионски крила добив лееетааав :)

Најлоша комбинација е ако го пиеш комбинирано со Алкохол, Ти го забрзува пулсот и ако се отпуштиш и ако испиеш 7-8 такви комбинации може да ти прсне срцето,,, инаку дава енергија како не, ако го пиеш нормално без алкохол.

Најлоша комбинација е ако го пиеш комбинирано со Алкохол, Ти го забрзува пулсот и ако се отпуштиш и ако испиеш 7-8 такви комбинации може да ти прсне срцето,,, инаку дава енергија како не, ако го пиеш нормално без алкохол.
Епа брат сакаш веруј сакаш не ама синокја испив со сигурност повеќе од 7-8 коњаци е сеа добро првите 4 ми беа мешани со ред бул , а за натаму не знам шо како кај терав :D :D

Епа брат сакаш веруј сакаш не ама синокја испив со сигурност повеќе од 7-8 коњаци е сеа добро првите 4 ми беа мешани со ред бул , а за натаму не знам шо како кај терав :D :D
Мило ми е што си сеуште со нас Чедо Божјо :) :) :)

Не.Се имам напиено редбул за да учам ноќе и немаше никаков ефект, мене пак ми се спиеше.

За кого како... Јас од една лименка неможам око да склопам цела вечер..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom