Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
Meне ми даде еднаш крилја,прелетав од Скопје до Велез за 10 минути :pos:

Не,шала на страна,не знам што им е фората со рекламата,а имам пиено доста Ред Були,едно време пиев еден пред теретана,но ми даваше малку сила,не како што очекував и како што ми збореа дека доста сила давало,но сепак имав повеќе сила за да го завршам тренингот,а богами и после тренингот како да не ме фаќаше место,некој кризи за вежбање како да ме маваа :pos:

бегај бе тоа ред булот ти е Америчко срање од германија, многу е скупо а не се разликува од останатите, додуша се разликува пошто мене Гуараната ми е најдобра и редовно така пред журче си ја практикувам , не ради крилја или кој знај какви ефекти , онака убав вкус и од никотинот дига малце колку да те држи буден, а и не само пред журче и по некад кога имам пари вишок за трошење.

Америчко срање од Германија HAHAHAHAHA :pos:

Кога како, некогаш ме успива а некогаш ме држи буден за следни 4-5 саата.
Имаше паковања од 340 мл што беа фини, тоа ме држеше цела вечер на нозе .

Ме расонува и ми зголемува концентрација тоа е сигурно.

Овозможува црпење на енергетските резерви, па потоа спиеш како заклан. Мошне едноставно.

Вкусот ми е незаменлив, а за крилја кога како, некогаш ми дава некогаш не, некогаш ништо не осеќам(ни главата, ни рацете ни нозете...:D just kidding) а некогаш не можам да заспијам и не ме фаќа место.

За давање крилја-дава, дава енергија супер е, но за таа цена ќе купам Монстер од Грција ем поубаво е ем 3 пати поголемо е, а Кока Кола ги произведува....

dali bi ste se osudile da go storite ova?:eek:

XD125.jpg
ova e najdobro mene mi e super gi pijam kako voda :pos:

dali bi ste se osudile da go storite ova?:eek:

Зошто да не би го направил ова ако не ти е страв од височина пробај се секако сигурно е доста длабоко така да ништо нема да ти биде, е сега зависи дали ке се фрлиш правилно ако лупеш на глава е тогаш ке имаш последици големи али као шо глеам сите со нозе у вода паѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom