Random Movie Roulette (ДЕКЕМВРИ 2025. The Long Goodbye - Robert Altman (1973))

Што се дешава ако сме го гледале филмот порано? И клипот како Џесика Алба се трти под вода безброј пати на јутуб?

Што се дешава ако сме го гледале филмот порано? И клипот како Џесика Алба се трти под вода безброј пати на јутуб?
Можеш да го гледаш пак. Можеш да пишеш нешто по сеќавање. Сеедно, секако ќе се брои!

@П² , @Комита Ултрас , @ManUtdChampions , @Anon , @Shawn Spencer , @FilipMKD007 , @Leo Bonnie , @StoleD , @Chronysync - прво потсетување, една третина од месецов помина

@moongoses , @Гостин , @ComfortablyNumb , @Darling , @Io Sono Interista , @Mud - вас чисто да ве имам тука, зашто иако или се изјаснивте дека ќе не дружите од следен филм, или не се изјаснивте воопшто, можеби ќе го смените мислењето, има уште 20 дена до крај на месецов, а што се 2 саати од 480?

@Manga , @FORZA ACM , @devilko веќе го гледаа филмот, ама и нив ги тагнувам за да ги имам на едно место со останатите за да можам да спамам следниот пат. :P

Тука сум, само не бев дома првите недела дена од месецов, па бев болен последните 2 дена.. :D Ако сфатив добро, сите треба да гледаме ист филм, т.е. Into the Blue, така?

Тука сум, само не бев дома првите недела дена од месецов, па бев болен последните 2 дена.. :D Ако сфатив добро, сите треба да гледаме ист филм, т.е. Into the Blue, така?
Да, да. Тој што ќе го одбере рулетот, тој.

01. Into the Blue - John Stockwell (2005)
Ама уживав во секоја ебана секунда!
lol

Into the Blue

Тежок медиокритет од филм. Не можам да речам дека уживав во филмот. Газето на Алба во бикини е единствената светла точка. На моменти многу вреѓа интелигенција со сите глупости и нереални работи што се случуваат. Смртта на Аманда и реакцијата на другиве... да се смее човек. „Негативецов“ Бролин ладнокрвно си убива џандар и никому ништо.

Најдете си Џесика во вашиот живот

1763189645489.png

Понекогаш ти треба некој ваков trash за да те потсети дека може да се најде убавина и во грдото.

Еве ти спортист: трчаш, возиш точак, се качуваш по планини, качуваше скали... јадеш во Вега и внимаваш на здравата исхрана. Ама од време на време ти текнува и здрвуваш по некој бабачко бургер од Седмица или Baking Bread. И сигурен сум дека уживаш во него. ;)

Што да се каже за Into the Blue.
Ова ти е ко Митриќески да снимал втор дел од Деца на Сонцето, а Ирена Илиевска да е у улога на Алба. Па дури мислам и појјак филм би излегол, пошто Ирена > Џесика. :D

Пол Вокер, од времето кога ‘Брзи и бесни’ се тркаа по улици, а не во вселена, вози камионет што го купил од Таип од Џипси Меџип и Џесика Алба кога била млада и позната, а сега не е ни едното ни другото во нешто што наликува на епизода од CSI Miami, ама без мистеријата и истрагата што ја носи серијата.

Што друго да се каже за филмот во кој не видов ништо интересно и сум гледал драми повозбудливи од ‘авантуристичкиов’ филм, а за Злате пошто нашол убавина и во thrash-ов го препорачувам и вториот дел од филмов. :D

1.299/10.346
12%

Into the blue

Приказна за сонувачи, авантуристи, идеалисти. Сонуваат за копнежот стар колку и самата цивилизација, за златната треска која опустошила илјадници животи, а дел завршиле и на самото морско дно. И да, најупорните и најсреќните ќе живеат во митовите и легендите, а останатите истите ќе ги (пре)раскажуваат. Тие митови се двигателот на тркалото поради кое никогаш нема да спласне златниот сон.

Ова е категорија на летен филм, период кога започнува мечтаењето за плажа. Сакам да кажам, и педиодот во кој се падна не е баш погоден.

Сега, сценариото, го оставиле малку да поветрее. Го пополниле со нуркања, газиња и по некој nip slip. И со класичната контрабанда: пирати, шверцери и/или терористи.

Се сложувам со претходните оценки, 2,5/5. Дури и робата сакаа да ја продадат во оригиналната опаковка, наместо да ја стават во нова амбалажа. Башка правник, адвокат, кривичар, целиот живот го поминал со општествениот џган. И секогаш тие први ги фаќаат, смотаните кои сакаат да дојдат до брзи и лесни пари.

Најинтересно ми беше истражувањето на бродот, ловот на антиквитети. Генерално сакам и документарци од тој калибар, подводна историја, а приказната може да се состави благодарение на откриените антиквитети.

@П² , @Комита Ултрас , @ManUtdChampions , @FilipMKD007 , @Leo Bonnie , @StoleD , @Chronysync - второ потсетување, 3/4 од месецов поминаа.

@moongoses , @Гостин , @ComfortablyNumb , @Darling , @Io Sono Interista , @Mud - вас чисто да ве имам тука, зашто иако или се изјаснивте дека ќе не дружите од следен филм, или не се изјаснивте воопшто, можеби ќе го смените мислењето, има уште 7 дена до крај на месецов.

@Manga , @FORZA ACM , @devilko, @Anon , @Shawn Spencer, @Dumbledore веќе го гледаа филмот, ама и нив ги тагнувам за да ги имам на едно место со останатите за да можам да спамам следниот пат. :P

Кога е фајронт и каде да го симнам ова? Филмот го имам заборавено. Џесика не.

Кога е фајронт и каде да го симнам ова? Филмот го имам заборавено. Џесика не.
Into the Blue yify пиши на Гугл и отвори страната со црно зелено лого ( yts. proxyninja, бидејќи yts . mx е падната моментално), па потоа оди download на торентот/магнетот на зеленото копче под сликата. Го има и по Замунда и по други сајтови за торенти, ама ова мислам е наједноставно.
Фајронт е до крај на месец (30.11)

Into the Blue yify пиши на Гугл и отвори страната со црно зелено лого ( yts. proxyninja, бидејќи yts . mx е падната моментално), па потоа оди download на торентот/магнетот на зеленото копче под сликата. Го има и по Замунда и по други сајтови за торенти, ама ова мислам е наједноставно.
Фајронт е до крај на месец (30.11)
Фала ти. Ги менуваат цело време имињата на овие сајтови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom