Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
На линков само вести даваат.

За сега... На официјалниот сајт на СП во Катар го даваат тој линк за гледање на ждрепката во живо.[DOUBLEPOST=1405881109][/DOUBLEPOST]Почнува ждрепката...

Последно уредено:
Абе дека гледате кај мене на тај линко од погоре има нешто двајца тука шљапат нешто.

Што извлекување им е ова?
Ништо не сваќам....[DOUBLEPOST=1405883230][/DOUBLEPOST]Ајде во Б да се паднеме :drk:

Последно уредено:
Ајде во Б да се паднеме :drk:

Б огромна е веројатноста да ја одбери Катар (освен ако мислат дека се јаки во кој случај би ја избрале А). За нас оптимално е да ни падне А групата, дури можеби и подобро отколку Б затоа што А вкрстува со Б. Ц и Д се далеку полоша варијанта за нас...

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Подобар ждреб од овај , здравје.

oflele.jpg

Ako ne sega, togas neznam koga...
:cuc:

Screenshot_1.png Одлична група , само Хрватска ни е силен противник ,можеби Австрија е тука тука ,но мислам дека далеку подобри сме од нив ,презадоволен :)

Нема да згрешим ако речем дека ова ни е последна шанса со Кире да освоимо медал

Супер групава мислам дека 1/4 финале е и те како достижно.

Ова СП може да биде послден голем настап на оваа ракоментна генерација налик на 4тото место на Антиќ и компанија.

Искусни се ракометариве, знаат што прават, само да не си стават во глава дека уште од сега ја поминале групата, и да не не мачат повреди мислам дека може да се направи некој успех.

Шо бе арапиве цело време ни ја спомнуваат групата?
Дали сватија дека се искецаа што не ја одбраа Б групата.

Доста лесна група, второ место треба да бидеме најмалку што и не е така лошо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom