- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.913
- Поени од реакции
- 6.772
Vo evropska unija.„Da mu go pushite na Borko“
Каде бе со вакви муабет?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo evropska unija.„Da mu go pushite na Borko“
Каде бе со вакви муабет?![]()

Potpolno se slagam, neka probat so Davor Palevski mesto Goce Ojleski.. svaka cast za Manaskov ama e golem kurton vo umot, koj kur sekoja kontra skokat do golman ?!?Тоооо
Одлично од старт до крај. Паметна игра. Раул од првава утакмица ме воодушевува. Тајмаути на време, тактика на место..топ!
Борко е број 1 македонски голман, егото на Лино не чинеше добар голман на светското..ама тоа е..
И живо ме интересира што ќе правиме без Кире.....Манасков има долга стагнација во играта. Ќе остане уште еден македонски вечен талент..
Публика кул, играчи кул, резултат кул. Одличен ден!
90% сме на ЕП со победава. До крај Чесите да ги победиме дома и мислам ќе бидеме пласирани 100%...не ќе е лошо и да ги победиме Исланд следниов викенд и да си решиме секакви проблеми во овие зезнати квалификации, ама мислам Исланд дома ќе бидат фаворити со нас.
Како и да е нашето си е заршено. Ајде да видиме во Рејкјавик колку можеме, али од ова денеска I'm on board со Раул. Прифати заебана работа, сосема ок ќе беше и да кикснеше, секако Лино е крив што дојдовме во ситуација да немаме тренер до крај на квалификации па мораше ете да се снаоѓаме некако ама...ТОООП![]()
![]()
![]()

Da mu go pushite na Borko, 11 odbrani !! (kolev i trajkovski imaa tolku na celo prvenstvo vo francija) na Island golmanite cela utakmica zaedno 5-6 odbrani vrzaa, mozhda Borko ne e Sterbik ama da sme realni toj e najdobriot golman sho go imame zaedno so Mitrevski, kloshar, chalam, krenat, mustakj vakov takov ZVER ! Za Barsa chinit za nas ne chinit.![]()
Го очекував тоа од него. И не се само одбраните, одлично и фрлаше топки за контра.

Абе смешни сте
Нека е здрав и жив Киро шо имаше удел во тој трансфер на Кивата од РНЛ во Барса, си го зеде цимерчето во Каталонија 

Ама затоа после утакмица му лизгаа пиватаКаков глуп народ сме тоа е страшно... Исландката химна свири овие зборат, урлаат, свиркаат, ви ебам тоа племето умрено, тоа е класично непочитување на противникот. Судиите ги претставуваат овие ги свиркаат и уште одма ги мотивираат на негативен начин.
Иначе одлично одигравме и може да се каже дека рутински победивме, иако имавме озбилна криза на почетокот на второто полувреме. Може некој да ми објасни што се случува со Манасков? Бев во сала и ја гледав и искрено говорот на телото му беше жален, како некој да го имаше со сила натерано да игра, на страна тоа што е во очајна форма.

Никаква култура немаме за навивање. Мислам за химната не свиреа толку, дури и аплауз даде публикава. Ама кога ги преставуваа играчите од Исланд и судиите, имаше јако свиркање што според мене е сељачко.Каков глуп народ сме тоа е страшно... Исландката химна свири овие зборат, урлаат, свиркаат, ви ебам тоа племето умрено, тоа е класично непочитување на противникот. Судиите ги претставуваат овие ги свиркаат и уште одма ги мотивираат на негативен начин.
Иначе одлично одигравме и може да се каже дека рутински победивме, иако имавме озбилна криза на почетокот на второто полувреме. Може некој да ми објасни што се случува со Манасков? Бев во сала и ја гледав и искрено говорот на телото му беше жален, како некој да го имаше со сила натерано да игра, на страна тоа што е во очајна форма.
Сто пати сум рекол не сме народ, племе сме. Никаква култура, ниту на спортски натпревари, ниту во кино, театар, ниту во болница, нигде.Каков глуп народ сме тоа е страшно... Исландката химна свири овие зборат, урлаат, свиркаат, ви ебам тоа племето умрено, тоа е класично непочитување на противникот. Судиите ги претставуваат овие ги свиркаат и уште одма ги мотивираат на негативен начин.