Големо БРАВО за одлуката за Раде Стојановиќ!!!!!!
П.С. Клубот каде што игра Раде се вика Qatar Sports Club
П.С. Клубот каде што игра Раде се вика Qatar Sports Club
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама што има невоиграноста врска со тоа што Мајнов иако е 200+ сантиметри се плашеше да шутне од чисти позиции... Дечкото само јадеше трици на Facebook, го повикаа, како да игравме цел меч со играч помалце.Не може по 2 натпревари со најјаката репрезентација на планетава да одредиме дали Мајнов беше флоп. Тоа тек ќе видиме. Му беше прв натпревар после долго време со репрезентација, исто како и на пола тим на тие две утакмици.
А где је клуб? Ваљда не се вика Катар клубот.
Ајде, ќе видиме за Раде, ќе видиме и дали Обрван ќе го среди егото на многумина таму.
Ама што има невоиграноста врска со тоа што Мајнов иако е 200+ сантиметри се плашеше да шутне од чисти позиции... Дечкото само јадеше трици на Facebook, го повикаа, како да игравме цел меч со играч помалце.
![]()
Каснат неколку години со повикот за Раде....
Пецакот ако е пак повреден незнам зошто го вика, или само колку да се каже. А уште па некој тука ми кажуе најдобро решение бил за лев бек
Сигурно ќе беше да не му беа повредите, али овака...
Смејте му се вие на Раде за Катар али дечкото си кешира добра паричка споредено со повеќето од нашите ракометарчиња![]()
а шо повреди има бе тој толку?
Се сеќавам ко играше за вас ко бевте лига на шампиони..сам си играше ѕвер беше..
Друже ме заебаваш ?!
Бар вие Битолчани пратите ракомет повеќе од сите. Знаеме дека Пецакот после Вардар не играше ракомет нигде ради тие повреди дур не го земаа Зоми Мак. И таму се повреди ете го го нема на утакмициве у последниов месец. Него повредите го пратат уште младинското првенство кога го игравме кај нас. Ако памтиш он влегуваше само пеналите да ги шутира....
А памтам јас у Вардар кога играше, огромен потенцијал беше само пак ќе повторам повредите му ја заебаа кариерата.