Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас се пријавувам :)
И јас сум заинтересиран :)
И јас се пријавувам за голман :) (ако има повеќе за голмани би се менувале) Плус ќе потпрашам од другариве дали има уште некој за.
http://www.doodle.com/y6xn7k3s3hv6ctyp

Момци, ајде сега сериозно... Занемарете се пред моето мислење и читајте:
Во недела во 18 часот играат Металург - Киелце. Топ натпревар за мотивација! :)

За да бидеме соодветно мотивирани, а и да имаме време да го гледаме натпреварот, Симон закажа термин во недела во 22 часот во Расадник!

Веќе се пријавивме некои 7-8 души на посебно креиран евент на Фејсбук, но убаво би било да се преброиме и тука. Така да, пријавувајте се :)

1. Acid
2. Симон
3. Хелсинг
Други?

- Топка носи Симон;
- Публика ќе доаѓа? :)
- Лепак има некој?

Ping: @DracevoTheCity, @Hellsing, @AceMaus, @Ултрас Кисела Вода, @nikyhandball, @Simonlll, @TheTrooper, @TpH_Bo_OkO, @iMetalari, @El Divac, @B_O_K_I, @Mr.V, @Kaiser, @Supervisor, @СаШеНкО, @Dolphin, @Дим4е @makedonka1985 @Ilumious

Мене Металург - Киелце може да ми биде само демотивација :D
Али добро, еве и ја се пријавувам за голман. Оти ќе треба и доктор да викате ако играм :icon_mrgr:

1. Acid
2. Симон
3. Хелсинг
4. DracevoTheCity

Момци, ајде сега сериозно... Занемарете се пред моето мислење и читајте:
Во недела во 18 часот играат Металург - Киелце. Топ натпревар за мотивација! :)

За да бидеме соодветно мотивирани, а и да имаме време да го гледаме натпреварот, Симон закажа термин во недела во 22 часот во Расадник!

Веќе се пријавивме некои 7-8 души на посебно креиран евент на Фејсбук, но убаво би било да се преброиме и тука. Така да, пријавувајте се :)

1. Acid
2. Симон
3. Хелсинг
Други?

- Топка носи Симон;
- Публика ќе доаѓа? :)
- Лепак има некој?

Ping: @DracevoTheCity, @Hellsing, @AceMaus, @Ултрас Кисела Вода, @nikyhandball, @Simonlll, @TheTrooper, @TpH_Bo_OkO, @iMetalari, @El Divac, @B_O_K_I, @Mr.V, @Kaiser, @Supervisor, @СаШеНкО, @Dolphin, @Дим4е @makedonka1985 @Ilumious
ај бе не прајте се педери понеделник закажете :D

Јас...можеби. Како Ванчо Димовски сум направен али гајле ми е. Ќе кажам утре за сигурно.

+1 и од мене :)

Ајде и јас да дојдам прв пат на ракометарска кајгана :) Одамна не сум бранел, ама ваљда по нешто ми е останато во мене, не сум заборавил се, ваљда ќе фатам бар некој шут :)

1. Acid
2. Симон
3. Хелсинг
4. DracevoTheCity
5. AceMaus
6. TheTrooper
7. Cappie
8. Nikyhandball :)

Јесда има и други луѓе што не се на форумов што ќе дојдат, ама пријавувајте се слободно... За сите има место.

Што ќе ти е....и онака само рацете ги прља :D
Не заебавај... На сите ќе им биде полесно со лепак. За валкање - се мие со топла вода :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom