Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа се чув со nikyhandball и откажа присуство. Јас сигурно доаѓам.

Sent from my LT22i

Добро беше вечерва :)

Имаше 3 екипи, се менувавме на 10 минути. Без пораз, само еден нерешен натпревар :)

Судија имате, или се расправате меѓусебе за пенал или 9?
Инаку мака ми е што не сум од Скопје, сигурно би дошол :)

Судија имате, или се расправате меѓусебе за пенал или 9?
Инаку мака ми е што не сум од Скопје, сигурно би дошол :)
Како што реков, бевме три екипи... Од екипата што паузираше секогаш имаше еден судија со свирче :)
Интересно беше, имаше доста екс-ракометари, но и млади деца што играат за школските екипи :)

Како што реков, бевме три екипи... Од екипата што паузираше секогаш имаше еден судија со свирче :)
Интересно беше, имаше доста екс-ракометари, но и млади деца што играат за школските екипи :)
Супер :)

Сепак следната собиранка нека снимаат по некое видео, малце да гледаме и ние што неможе да дојдеме :) Поздррав

Добро беше вечерва :)

Имаше 3 екипи, се менувавме на 10 минути. Без пораз, само еден нерешен натпревар :)

Нерешено ни извадија на последната?! o_O

Нерешено ни извадија на последната?! o_O
Јас како што знам немаше нерешена, таа што мислам дека Acid ја рачуна за нерешена ја добив јас во одбрана :P
И на следно собирање да бидеме таман луѓе ќе биде уште подобро, да направиме некој континуитет.

Море ракометари, знаете дека вечер се игра во 21:50 во Расадник така?
Ајде, ако има некој што не се пријавил на евентот на Фејсбук, нека се пријави тука! :)

И утре се игра ракомет во Расадник исто. Ако има расположени, бујрум :)

Ја и другарче од Струга сме ин, ако се игра кажувајте, каде и кога? Само да биде сигурно, за да не се ака човекот за џабе. Позиции: крило (пикер) и лев бек

Ја и другарче од Струга сме ин, ако се игра кажувајте, каде и кога? Само да биде сигурно, за да не се ака човекот за џабе. Позиции: крило (пикер) и лев бек

Играме вечер :) Како што ја затеравме до сега (ова е 4та недела) се игра секоја недела во 22 часот во сала Расадник. Влегувајте во групава на ФБ, па ќе бидете информирани дали има договори и за кога. ;)

Играме вечер :) Како што ја затеравме до сега (ова е 4та недела) се игра секоја недела во 22 часот во сала Расадник. Влегувајте во групава на ФБ, па ќе бидете информирани дали има договори и за кога. ;)
Доаѓам и јас вечер. Слободно пријавувајте се.
Едно сум сигурен, ќе падне подобар ракомет од тој што го презентираат ракометарките... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom