Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И двајцата знаеме дека 1 саат нема да ти промени ништо, и онака ќе го поминеш на Facebook... Ако сакаш, ќе си го направиш тој час слободен.
Ама ајде, ти си знаеш...

Да, ама знаеш кај живеам и колку време ми треба да стигнам до расадник салата? Посебно недела кога имам автобус на саат ипол....Ако можам да останам во кисела вода вечерта ке дојдам, ако не нема шанси. Тогаш првиот пат кога бев Тончи ме враќаше дома, сега Тончи не е тука

Јас и Топче играме. Топче е сигурен, јас ке ве известам нередниве денови не знам дали сум на роденден недела или понеделник :)

РАСАДНИК, НЕДЕЛА, 20:00 Ч. (бидете таму 15-20 минути порано)

610x.jpg

На ракометниот спектакл помеѓу форумџиите на Кајгана ќе настапат:

1. Acid
2. @B_O_K_I
3. @TheTrooper
4. @Hellsing
5. @Simonlll (+2/3 души)
6. @AceMaus
7. @СаШеНкО
8. Дивац (AceMaus)
9. Филип (AceMaus)
10. Мартин (AceMaus)
11. @nikyhandball
12. Дим4е
13. Топче

Имате предлог како да се поделиме? Место за играчи има уште, така да, слободно пријавувајте се.

Се распраша некој за лепак?

1. Acid
2. @B_O_K_I
3. @TheTrooper
4. @Hellsing
5. @Simonlll (+2/3 души)
6. @AceMaus
7. @СаШеНкО
8. Дивац (AceMaus)
9. Филип (AceMaus)
10. Мартин (AceMaus)
11. @nikyhandball
12. Дим4е
13. Топче
14. Јован (AceMaus)
Се распраша некој за лепак?
го додадов и Јован , сега ми потврди дека ќе игра, иначе лепак, ќе прашам мартин имаше порано го носеше.

Недела најверојатно идам во Борис да гледам ракомет, ако испадне да не идам обавезно сум во Расадник.

Недела најверојатно идам во Борис да гледам ракомет, ако испадне да не идам обавезно сум во Расадник.
Кои играат во Борис ракомет во недела?

Јас откажувам ме фати некоја болештина не верувам дека ке се оправам до Недела :confused:

Јас откажувам ме фати некоја болештина не верувам дека ке се оправам до Недела :confused:
Имаш уште добри 2 дена, ако е настинка, сигурно ќе се оправиш :)

Los termin.. Makedonija - Turcija(zeni) igraat u nedela u 20.15 SRC Kale!!

Јас сум на 50 посто за доаѓање...Тие 50 посто ми се зашто малце грлово ме фати па може и да се разболам до тогаш. Ако не, може ќе дојдам да ве гледам само, па да видам што противници би имал следен пат. :D

Имаш уште добри 2 дена, ако е настинка, сигурно ќе се оправиш :)
Ако оздравам ке дојдам само што малце повеќе е од настинка е работава. Како и да е ке пишам у недела .

Ко што читам, треба да сме доволно за утре. Ти што одлучи, ќе доаѓаш? :)
Не бидете буљаши, дај да не ни пропадне и овој собир за малку... Ќе викне ли некој од вас некој другар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom