B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Со кој албум почна?Супер бенд , штета што тек сега почнав поинтензивно да ги слушам![]()

Никогаш не е доцна.Супер бенд , штета што тек сега почнав поинтензивно да ги слушам![]()

Првите три , ама прво почнав да го слушам Pablo Honey секогаш се почина од почетокот нелиСо кој албум почна?![]()

Eпа имаше на некој страна упатство како да се слушаат. Пошто тоа што ќе го слушаш во Пабло, нема да е ни малку исто со она што ќе го слушаш да речеме во Kid A, Amnesiac и сличноПрвите три , ама прво почнав да го слушам Pablo Honey секогаш се почина од почетокот нели![]()
Затоа и те прашав. Пабло е убава акустична алтернатива, овие другиве се мадафакерски рокерско експериментални електроники и можат да ти бидат по малку чудни.Eпа имаше на некој страна упатство како да се слушаат.

Уба си е песната. Ја имам в кафич пуштано на времето ко бев пуштач на музикаInstructions unclear, got stuck on In Rainbows
Инаку, Bodysnatchers е една од најпотценетите песни од албумот. Такво е песничето, catchy и едноставен рок вајб , звучи ко вонбрачно дете од Pablo и Bends, можеби и затоа го потценуваат![]()

Уба си е песната. Ја имам в кафич пуштано на времето ко бев пуштач на музика
Radiohead cover, I Might be wrong (Amnesiac quartet)
еве нешто гратис од мене.
Ја обожавам. Можи претенциозно звучи, можи сум captain obvious, ама така си ja доживувам. Предобра песна, ама потценета.
Se pocnue so OK Computer. Kremot.
Posle zavrsuvate kako omilen In Rainbows ili Amnesiac.
Ako zamisleme I doat site ve castam karti.![]()