Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toлку е. Детево имаше прашано во стилот-Е добро де колку се 100 000........? И овој oд Авалон му врати помножи по 10One republic: 100-200k
Radiohead: 700-800k
За второто од дискутирање со познаник, не знам колку е веродостојно
radiohead - lift (Pinkpop 1996)
Една од песните шо че ја има на новиот албум, само модификувана, дошминкувана и така натака. Од интервјуто на Џони, последното.
Засега имам прочитано различни информации (една беше крај 2015), ама ко шо памтам така најверодостојно 2016-та демек. Ептен биле куси со време. Башка го читав Џони пред некој ден имаше изјавено во стилот-Чепка нешто Том матка со некоја песна, после по некој ден пак јас на матканото од Том и така демек се надополнувалетурви, кога искача албумот?
Засега имам прочитано различни информации (една беше крај 2015), ама ко шо памтам така најверодостојно 2016-та демек. Ептен биле куси со време. Башка го читав Џони пред некој ден имаше изјавено во стилот-Чепка нешто Том матка со некоја песна, после по некој ден пак јас на матканото од Том и така демек се надополнувале![]()