Radiohead

Плух, спотот од There There кога и да го зачекав на Mtv чувствував како цревава внатре да ми се превртуваат. Ептен психа ми беше, што на крај посакав да живеам во едно од тие куќарчињата во кои ѕирка Том.
Особено крајот кога ќе бега ми наликуваше ко да гледам некое хорор филмче.

абе...знаете дека сеуште ги немам изгледано спотовите?
обично не гледам спотови, освен на Тул
со кој памет се нареков Радиоглавец.. :oops:
сеа ќе почнам со ДерДер ае

коа сме веќе кај рингтон, веќе 7 месеци.. Кажи аце, кажи кажи и ти чу :D
а коа сме веќе и кај Mtv прееска у сред хипстерска инди шема улетаа Иан и компанија со love will tear us apart, не дека е непозната ама чудно ми беше.. MTV гледам да, од шо нема шо да праам!

абе...знаете дека сеуште ги немам изгледано спотовите?
обично не гледам спотови, освен на Тул
со кој памет се нареков Радиоглавец.. :oops:
сеа ќе почнам со ДерДер ае

Ajде па чекам коментар, озбилно. Има нешто во спотот, нешто weird, bizarre шо би се рекло. И јас ќе го гледам сега, подзаборавен ми е . Припази само на атмосферата во куИчата. Знам дека беше мн јака. А шо створој имаше во истата не памтам. Ежој ко да беа. Ај да видам дали грешам x)

Инаку за Ендру потврдувам. Ја слушнав на два пати, таа беше .

^верверички, на мене на тоа ми личе

и зајци и јазовци и ежови. Се.
--- надополнето: 22 септември 2013 во 02:10 ---
и буфови хаха

Ajде па чекам коментар, озбилно. Има нешто во спотот, нешто weird, bizarre шо би се рекло. И јас ќе го гледам сега, подзаборавен ми е . Припази само на атмосферата во куИчата. Знам дека беше мн јака. А шо створој имаше во истата не памтам. Ежој ко да беа. Ај да видам дали грешам x)

Инаку за Ендру потврдувам. Ја слушнав на два пати, таа беше .
го изглеав, добар е
ми се свиѓа дарк атмосферата и оти е стоп-моушн (или?)
ме потсети на Pan's Labyrinth

го изглеав, добар е
ми се свиѓа дарк атмосферата и оти е стоп-моушн (или?)
ме потсети на Pan's Labyrinth

Можно е ? Прва мисла која ми дојде откако го изгледав беше таа.

Инаку во спотов видов се', освен ежови не! :(
Andrew нема ежиња другар. Има мачиња, стаорчиња и добар камин.

Си го повлекувам зборот вот. Дете бев кога го гледав, не му ја мислев мн мн за животот. Сакав чисто, конкретно в џигери што се вика да се развиваат филмовите.Ти ветив дека повторно ќе го гледам. Го изгледав и го осетив импактот како што доликува. Уште еднаш си го повлекувам зборот и секој мој хејт кон филмот :)

Да не бидам офтопик, Редиохед се закон бенд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom