Radiohead

Ако темата за Radiohead треба да стои во важни, тогаш за Pink Floyd треба цел подфорум. :facepalm:

И тоа ќе биди, само без фејспалмови :)
Ќе форсираме колку толку неколку поквалитетни теми. :P

А сега сериозно. И двајцата сте ми драги како пред се како форумџии и двајцата ве гласав за модератори, но ова што го правите е жива глупост. Прво нема никаква основа никој бенд да стои во важен освен ако не е некој кој е круцијална важност за Македонија, а второ ако веќе треба, постојат барем 10 бендови пред Рејдиохед кои треба да стојат во важни. Ова е веќе класично извољевање и користење на функцијата во субјективни преференци нешто што за мене е максимално неприфатливо. Како би било на пример сега во Ноќен живот да стои некој клуб во тема за важни или во подфорум фудбал одредени тимови за важни а други не? Апсоултно неозбилен потег.

Што правите бе, се зезате со цел подфорум...

А сега сериозно. И двајцата сте ми драги како пред се како форумџии и двајцата ве гласав за модератори, но ова што го правите е жива глупост. Прво нема никаква основа никој бенд да стои во важен освен ако не е некој кој е круцијална важност за Македонија, а второ ако веќе треба, постојат барем 10 бендови пред Рејдиохед кои треба да стојат во важни. Ова е веќе класично извољевање и користење на функцијата во субјективни преференци нешто што за мене е максимално неприфатливо. Како би било на пример сега во Ноќен живот да стои некој клуб во тема за важни или во подфорум фудбал одредени тимови за важни а други не? Апсоултно неозбилен потег.

Шо се налути одма море :D
Нели ветено беше дека темата ќе биде важна. Ете постана важна, нештото се оствари(ко политичариве наши). Форест исто се подрапа дека и Енрике ќе биде важен ако се Редиохед. И Енрике постана. Сакавме да направиме зафрканција и да внесеме дополнителна радост, на ничија штета барем за некој час :D

сусаро ако не сјебе забава со некоја тема (АНЕТО) кој друг.. :D

Ја сум испуштил порнич, упм.

И видете, нови другарчиња во темава. Останете дечки, не само за боцкање тука. А сусаро имал пмс изглеа. ц ц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom