1."Packt Like Sardines in a Crushd Tin Box" 4:00
2."Pyramid Song" 4:49
3."Pulk/Pull Revolving Doors" ([note 1])4:07
4."You and Whose Army?" 3:11
5."I Might Be Wrong" 4:54
6."Knives Out" 4:15
7."Morning Bell/Amnesiac" 3:14
8."Dollars and Cents" 4:52
9."Hunting Bears" 2:01
10."Like Spinning Plates" 3:57
11."Life in a Glasshouse"
Една од песните со која ми се врзува едно сосема нормално искуство кое се обидов тогаш да го запомнам и го помнам до ден денешен. Пред неколку години, кога зимата ќе стасаше, го преместувавме десктоп компјутерот в дневна(демек на топло, кај шо гори огнот од каминот). И распуст како распуст, тогаш бев некаде почеток на средно, седев до ниедно време. Играв фифа (тогаш фифа цепев а не Pes), со музиката во винамп од албумов. Решив да легнам на кај 5 часот, или тука некаде 5:30. Надвор уште темници со некое кочан време засладено со виулица и по некоја залутана снегулка со слаб интензитет. Огнот работеше онака бавно притоа исцртувајќи интересни фигури кроз играта на сенките по таванот и останатите ѕидови до кои допираше неговата магија. Албумот и понатаму свиркаше додека лежев покриен и гледав онака без некоја посебна мисла кон каминот. И тогаш следува онаа чудна ,,состојба" која се појавува како збир од неколку работи. Тежина на слепоочниците, желба за убав сон, опуштеност без никакво брзање како да цело време запрело, и музиката од бендов во позадина. Одеше Dollars and Cents, со својот интересен психо-хорорски мрачен елемент, само ја заслади атмосферата и ме припреми за добар сон. Абер немам шо сонував, али ова е бендот за спиење и претспиење. И вечерва по два сати некаде, ги спремам.