Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едвај те препознав на фб, инаку добредојде во клубот, ќе те рачунаме за мајци принтање да знаеш.
Заразена си сега, се дур секоја ебена песна не ти биде хит, нема откажување, барем така сме сите ние тука. Џанаци. Знаат да бидат емо, факт, да не се лажеме ама фучат, факт, да не се лажеме. 
Тоа за субјективното, ОК, разбирам.
Но, ова за бројките не е никаков интересен податок. Лешоски е почитан од Бодлер во Македонија. Тоа не е интересен податок, поразителен е. (само споредба, без навреда)
Инаку, смешно ми падна што напиша 90тите (и доста надуено). Добро знаеш дека 90тите беа години на Indie и Grunge музиката, Pearl Jam, Nirvana, Sonic Youth, Alice in Chains итн. Редиохед во 90тите се ветар во магла, да не се лажеме...![]()
Соник се стара генерација 80-ти и не ги чепкаме.
Е то ми фали во дискусијата околу бендот и првиот пасус кај шо пишував за комбинацијата на зборови. Како сакате наречете го, чувство, емоција, соживување, а јас ќе го наречам обична морница, оти нема да згрешам во тој термин.Друга ми беше поентата со набројаните Nirvana, Pearl Jam и останатите, но ако продолжиме ќе ја удавиме темата... Батали.Болдот не ми се ништо подобри, озбилно најозбилноСоник се стара генерација 80-ти и не ги чепкаме.
Инаку споредбата, ајде нека остани како таква, нема да ја коментирам. Звучи интересно, али содржински е ептен различно. Првин ако тргниме од меинстрим и комерцијалноста, имаме прв основен елемент кој ја исклучува натамошната дискусија околу таа споредба. Барем тука се далеку од комерцијални, или поточно и не се многу слушани, зато шо им биле тешки. Е ова е одговорот кој го слушам ептен често, и од позери и од хипстери па и од луѓе кои слушаат класика. Што подразбираат под тоа тешки не знам ни јас, дали ептен мешани звуци, дали премногу експериментирање, дали гласот на том, дали криците кои ги вади џони, појма немам, или пак сето.

Radiohead>Swans
A, вака не. Многу ќе се расправаме.
Не знам шо вика, ама сигурно е нешто за хипстерлко на плух.
![]()