Radiohead

Sky, не знам дали сум повеќе вознемирен од тоа што го слушаш Адриан Гаџа или од тоа што се палиш на Creep (извини Pluh).

Sky, не знам дали сум повеќе вознемирен од тоа што го слушаш Адриан Гаџа или од тоа што се палиш на Creep (извини Pluh).

На оваа, кој е најдобриот дел ?

Dosta be hejteri.

Creep is all he need. Za pocetok.

Na sekoja radiohead islusana pesna ja ke slusam od Adrian Gadza pesna, Sky, tolku te poddrzuvam!

Wot ај ако може не ни се мешај во процесот на превоспитување? Треба чоек да направиме од детето. :coffee:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
IMA NADEZ!!!!!!!!!!!!!!!

I plah taka pocna.

Sky, dobredojde vo klubot.

Se pocnuva so OK Computer albumot, trk na simnuvanje.

Повеќе овој албум ми се допаѓа отколку тој... (y)

Toooooooooooooooooo Скај!!!!!! :vozbud:

Омилениот од турвиор ти се допаднал.

Тој Албумот порано доста знаев да го пуштам т.е тоа беше пред некои 3 години и нешто. Во последно време премногу слабо имав слушано од Radiohead. Денеска ми текна да го пуштам омилениот албум од нив. :)

Io Sono Interista

Настрана од такви коментари ''Дете'' (y)

мислам дека редно време е јас да престанам со шегите со Крип откако глеам дека на луѓе ко Скај сериозно им е омилена...

:(

but...but.....ima creep, ima weirdo

Скај малце не ми е јасно како Kid A ти е омилен коа ти повеќе на текстови се палеш, до сеа шо сум приметил. У Kid A музиката е тоа шо вреде у прв план, ја мислам. Иди The Bends, тоа ти е препорака од другар ти енџру, неговио омилен. :D

едит: шо повеќе модератори фанови на рх толку повеќе шанси за темава важна за озбилно да ја праеме :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom