Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почина тапанарот на Avenged Sevenfold, James Owen Sullivan ( Тhe Rev ), имаше само 28 години и важеше за доста талентиран музичар и според мене беше еден од подобрите тапанари што се појавиле во 21 век. RIP
![]()
Уште не можам да верувам
Нека почива во мир.Незнам кога се случило но јас денес дознав, каква штета...Се согласувам со болдираното ... Мислам дека Avenged Sevenfold нема да бидат тоа што беа без него...:cry:Почина тапанарот на Avenged Sevenfold, James Owen Sullivan ( Тhe Rev ), имаше само 28 години и важеше за доста талентиран музичар и според мене беше еден од подобрите тапанари што се појавиле во 21 век. RIP
![]()

Avenged Sevenfold will never be the same without you !!!!! :cry:Tocno steta so pocina isto i John od Dissection koj se samoubi steta sto dobri muzicari kako niv dvata veke ne se zivi i ne tvorat.Sepak golemite dela koi gi ostavija ke ne potsetuvaat na niv.За никој нема да ми е криво како шо ми е за Chuck Schuldiner .... R.I.P \m/