Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
Пушач..4 години.. Ме фати мајка ми пред 2
Немам намера да ги откажам и немам желба :)

ја бев мало невино девојче кое никогаш немаше да запали цигара водеше кампањи против нив и сл...
Е да ама после отидов на зивидници :D
пред некоја недела праев година
и така:D:wink:

3 год пушам цигари и незнам дали ке ги отказам,али сега за сега не.а од дома усте ме немаа фатено

Пушам по 2-3 цигари у година и тоа кога треба ептен друштво да му правам некому.

Иначе строго против цигари сум!

Пушам по 2-3 цигари у година и тоа кога треба ептен друштво да му правам некому.

Иначе строго против цигари сум!

Браво за тебе и за сите антипушачи, меѓу кои припаѓам и јас :)
јас што ги гледам моиве дома, по 2 кутии на ден како се троват, а не па и јас да пушам... :nesum:
нема шанси, имам пробано еднаш и никогаш повеќе

Јас не пушам 361 ден во годината, пушам некогаш така кога пијам со друштво. Иначе не пушам често.

Ахам.
Четири години.
И ни најмалку не планирам да ги откажувам.
Fuck the anti-smoking system.:vozbud:

Пушам три години ...И цело време ај од утре ќе се откажам...највеќе што немам запалено е една недела...Заради PSP...али подолго време не...:)

Пуштам континуитивно веќе четири години и немам ни минимални тенденции да превеземам мерки за откажување, или во најмала рака намалување.
Еве моментално имам персистентна кашлица па тука е цигарот, ми служи како асистент против неа :)

Fuck the anti-smoking system.

Секако :)

Првпат имам пробано од оние меките пури,ама не ми праева задоволство...

После тоа лани на одмор,заедно почнавме со другар онака од заебанција,со тоа што он продолжи и сеа е Хард-кор,а јас прекинав (не вистинско прекинување,таму беше дали по 1 цигара на два дена).

Мислам дека мора да пробаш,пред да си после сертифициран хард-кор непушач.
Вака,секогаш ќе те копка,дали да пробаш или не:wink:

Седмо ми се чини првпат запалив. 14 сигурно имав. Осмо - прва, пушев. Убаво ми беше бе па. :icon_lol: И толку, ги баталив. Приближно година пушев. Добро сеа, од време на време си пушам, ама тоа е многу ретко. Јули една запалив, прошлата недела неколку, вчера пак. :icon_lol:

Против цигари сум иначе. :icon_lol: И не сум пушач. :lut: :icon_lol:

Другар на цигарите сум веќе 13 години :nesvest: кое цврсто другарство :) Инаку пред 4 години не пушев една година,заминав за Македонија и пак почнав...
Цигарите не ги бројам на ден,зависи од ситуација,друштво,нервоза така да некогаш една кутија во 3 дена,а пак некогаш и една на ден.
Моментално немам запалено недела дена поради грипот кој ме стегна,грипот помина јас уште немам запалено,ама наскоро...не се издржува :nesum:

Pusam cigari veke 1ipol godina!!!Moite nekolku pati me fatija i i pokraj toa se praat budali i skoro sekoj mesec me prasuvaat dali pusam?Sekogas im kazuvam deka pusam,pa malku se lutime i posle se e OK!!!Ne ni pomisluvam da se otkazam poso mnogu mi e top koga pusam cigari,a inaku edna kutija cigari ja pusam od 3 do 4 dena!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom