Пушачи... Unite yourself!

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Пушач..4 години.. Ме фати мајка ми пред 2
Немам намера да ги откажам и немам желба :)

Член од
17 јуни 2007
Мислења
196
Поени од реакции
5
ја бев мало невино девојче кое никогаш немаше да запали цигара водеше кампањи против нив и сл...
Е да ама после отидов на зивидници :D
пред некоја недела праев година
и така:D:wink:

Член од
29 септември 2008
Мислења
26
Поени од реакции
2
3 год пушам цигари и незнам дали ке ги отказам,али сега за сега не.а од дома усте ме немаа фатено

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Пушам по 2-3 цигари у година и тоа кога треба ептен друштво да му правам некому.

Иначе строго против цигари сум!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Пушам по 2-3 цигари у година и тоа кога треба ептен друштво да му правам некому.

Иначе строго против цигари сум!
Браво за тебе и за сите антипушачи, меѓу кои припаѓам и јас :)
јас што ги гледам моиве дома, по 2 кутии на ден како се троват, а не па и јас да пушам... :nesum:
нема шанси, имам пробано еднаш и никогаш повеќе

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Јас не пушам 361 ден во годината, пушам некогаш така кога пијам со друштво. Иначе не пушам често.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ахам.
Четири години.
И ни најмалку не планирам да ги откажувам.
Fuck the anti-smoking system.:vozbud:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Пушам три години ...И цело време ај од утре ќе се откажам...највеќе што немам запалено е една недела...Заради PSP...али подолго време не...:)

U

UnholY

Гостин
Пуштам континуитивно веќе четири години и немам ни минимални тенденции да превеземам мерки за откажување, или во најмала рака намалување.
Еве моментално имам персистентна кашлица па тука е цигарот, ми служи како асистент против неа :)

Fuck the anti-smoking system.
Секако :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Првпат имам пробано од оние меките пури,ама не ми праева задоволство...

После тоа лани на одмор,заедно почнавме со другар онака од заебанција,со тоа што он продолжи и сеа е Хард-кор,а јас прекинав (не вистинско прекинување,таму беше дали по 1 цигара на два дена).

Мислам дека мора да пробаш,пред да си после сертифициран хард-кор непушач.
Вака,секогаш ќе те копка,дали да пробаш или не:wink:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Седмо ми се чини првпат запалив. 14 сигурно имав. Осмо - прва, пушев. Убаво ми беше бе па. :icon_lol: И толку, ги баталив. Приближно година пушев. Добро сеа, од време на време си пушам, ама тоа е многу ретко. Јули една запалив, прошлата недела неколку, вчера пак. :icon_lol:

Против цигари сум иначе. :icon_lol: И не сум пушач. :lut: :icon_lol:

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Другар на цигарите сум веќе 13 години :nesvest: кое цврсто другарство :) Инаку пред 4 години не пушев една година,заминав за Македонија и пак почнав...
Цигарите не ги бројам на ден,зависи од ситуација,друштво,нервоза така да некогаш една кутија во 3 дена,а пак некогаш и една на ден.
Моментално немам запалено недела дена поради грипот кој ме стегна,грипот помина јас уште немам запалено,ама наскоро...не се издржува :nesum:

Член од
16 септември 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Pusam cigari veke 1ipol godina!!!Moite nekolku pati me fatija i i pokraj toa se praat budali i skoro sekoj mesec me prasuvaat dali pusam?Sekogas im kazuvam deka pusam,pa malku se lutime i posle se e OK!!!Ne ni pomisluvam da se otkazam poso mnogu mi e top koga pusam cigari,a inaku edna kutija cigari ja pusam od 3 do 4 dena!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom