Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
Алооооооо ..престанете да постирате дека не сте пушачи или слично .. тоа не не интересира ... темата е Пушачи...Unite yourself!!!!!!!! ..или имате проблеми со видот ..
Meне поентата ми беше да му кажам дека анкетата му е заебана :)
За да не испадне ептен офтопик (како овој) пишав дека не пушам.. :)

Абе можда сум мал да зборувам за ова, ама меѓу првите одлуки во животот ми е дека никогаш нема да запалам цигара. Така и ќе биде. :wink:

Баш дека си мал. Има време за се. Чекај. Никогаш е мн тежок збор. Имај си го тоа на ум:)

Овде е ваљда прикладно да споделам дека после 10 години се врати Лаки Страјк во Македонија. Вчера купив една кутија и ми се поткрена од среќа, се вратив во раниот пубертет и ми се вратија сцените уште кога се криев дома дека пушам. :D

Иначе коштаат 80 денари па ќе треба да носам некој ребаланс на буџетот.

Овде е ваљда прикладно да споделам дека после 10 години се врати Лаки Страјк во Македонија. Вчера купив една кутија и ми се поткрена од среќа, се вратив во раниот пубертет и ми се вратија сцените уште кога се криев дома дека пушам. :D

Јас летово купив две штеки (ме ошурија) од дјути фри шоп, и денес купив кутија Лаки Страјк од продавница, дефинитивно овдешните се тапа во споредба со тие од странство. Најверојатно ќе си останам на Винстон плави...

Дали кај нас во Македонија легално е да се пуши електронска цигара во затворен простор ? Пример внатре во кафич ?

Дали кај нас во Македонија легално е да се пуши електронска цигара во затворен простор ? Пример внатре во кафич ?
da

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Сакаш да каеш у трафика има Лаки, или на битпазар ?

Pusham ko turchin.... Winston Blue American Flavor ...imam malku beli drobovi vo chadot...

Пушам ко Турчин ... :D
... но сепак за цигари не ми се фрлаат повеќе од 50ина денари на ден, пушам некои 8-9 години наназад !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom