Птичји Грип

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Последици од птичјиот грип

• Вкупно гласачи
    47
ne se zamarajte ke pomine ko sto pominalo se do sega...ako umram sakam da me zakopaat so mp3 pleerot

P.S. neka mu ja napunat baterijata

nisto nema da se sluci dodeka ne brkaate u fekalite so prst i posle...aj da ne lupetam gluposti....isprzi go ubao pileto i se e u red....

сега слушав на си ен ен кажвет дека немат потреба од паника.. од ко се деси све, богами ногу навреме им текна :))

татко ми забрана пиле дома да се донесит, било живо или за јадење ахахахахаха...

Ќе биде густо како што е, ама не верувам дека ќе умреме сите ... не е прва паника ... свако чудо за три дана ... барем се надевам дека ќе е така:)

Офчар напиша:
значи ќе има ипак нешто а?!
Ofchaр, уште си жив нели? Кога според тебе би требало да ни ги редат телата по партизанска? За колку време ќе избие вирусот помеѓу Центар и Тафталиџе 2? :icon_eek:

деновиве. ја си фатив врски у бутел, бар да ми се знае гроб, а не ко вас, у вардар да ме фрлат или да ме спалат ко задњо ѓубре.

(зар никој ли не го осеќа вистинското расположение.. мац пер види шо како, бар ти ме знаеш)

abe ima pti4ji grip..ama ne se znae dali e od onoj smrtonosniot .. taka da .. kje si 4ekame da mutira visrusot i da ispocrkame site ...

Ќе има некоја помала цифра на мртви,претпоставувам тие шо имаат живинарски фарми и имаат контакт со заразени пилштини...у секој случај ќе помине како шо дошло...

goddess напиша:
abe ima pti4ji grip..ama ne se znae dali e od onoj smrtonosniot .. taka da .. kje si 4ekame da mutira visrusot i da ispocrkame site ...

Абе ќе направат вакцина само што ние најверојатно нема да ја имаме честа да ја примиме...

Abe ne mi e seedno, poso e dosta seriozno,ali koa kje razmislis
sekoja godina ima po nesto novo vo vrska so zivotnite.
Ovaa godina pticji grip,prethodnata neso bese kravjo ludilo pa ligavkata....
daj boze da e samo farsa, ali ako ne e...stvarno moze da bide losho :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom