Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене фановите на PS3 се толку глупи што им нема мера. АЛОООО ЕЈЈЈЈЈ редно време е да сватите дека и Nintendo wii ве стигнува во продаени примероци.
Според мене фановите на PS3 се толку глупи што им нема мера. АЛОООО ЕЈЈЈЈЈ редно време е да сватите дека и Nintendo wii ве стигнува во продаени примероци.
Другарче сака да ја купи ISS Pro Evolution 2010 за PS3.Може некој да ми каже каде во Скопје може да ја купам играта и приближно која цена се движи![]()
Дечко ти мора и некоја машина за времеплов да си купил од Швајцарија пошо Assasin's creed 2 искача на 20ти ноември у европа.глеам некој изразуваат омраза кон пс3 али тоа е нивни проблем... тие шо си биле од секад фанови на сони си го купуваат редовно и не жалат фрлени пари за него... ја на пример сони 1 го земав од Швицарска за грдни пари меѓу првите(ако не и прв) и 2-3 месеци купував само оригинали... потоа истото ми се деси и со пс2... сони тројката го земав летото 07, кога кошташе околу 700-800 евра, и тоа го земав од Швецарија(ми го бараа од Техно-маркет за промоција у Рамстор али не им го дадов) и така..
иначе за игри у Ск не се замарајте да купувате зошо и тие шо ќе ги најдете се или стари или нешто им фали... обично ја од Солун си купувам, баш викендов си ги земав Асасин Крид 2 и ПЕС 10 :wink:
иначе ако сакате блуреј дискот да ви има ефект ќе треба да си земете блуреј плазма... се планира во Европа да се увезат Шарп блуреј плазми од Јануари така да и со ова безвизниот режим ќе биде и полесно да се купи
П.С. ако испадне нешто од ова проектов НАТАЛ од xbox мислам дека ќе се префрлам на него![]()
иначе ако сакате блуреј дискот да ви има ефект ќе треба да си земете блуреј плазма... се планира во Европа да се увезат Шарп блуреј плазми од Јануари така да и со ова безвизниот режим ќе биде и полесно да се купи
П.С. ако испадне нешто од ова проектов НАТАЛ од xbox мислам дека ќе се префрлам на него![]()
Дечко ти мора и некоја машина за времеплов да си купил од Швајцарија пошо Assasin's creed 2 искача на 20ти ноември у европа.
А за тој шо мисли дека на конзоли има тапа игри сигурно не пробал да игра на некоја.
Фразава првпат ја гледам. Оф топик е ова али ај молим те објасни што ти значи тоа :jaj:
Иначе извадете си Виза Електрон од Тутунска и купувајте игри онлајн, поевтино е![]()
Е, грешка си дечко, Assassin's Creed 2 е одложена за прва четвртина на 2010.Дечко ти мора и некоја машина за времеплов да си купил од Швајцарија пошо Assasin's creed 2 искача на 20ти ноември у европа.
Е, грешка си дечко, Assassin's Creed 2 е одложена за прва четвртина на 2010.
тоа ти е нешто како full hd али многу повеќе детализирано... уште сараунд 7.2 ми треба и исто ко да глеам фудбал у живо![]()
batka ti si nesto dezinformiran, izgleda si pomesal hd rabotata.
HD, e podeleno so dve rezolucii, te 720p (uglavnom site novi serii se so ovaa rezolucija) i 1080p popularno narecena fullHD, na ovaa se poveketo filmovi.
иначе ако сакате блуреј дискот да ви има ефект ќе треба да си земете блуреј плазма...