PS3

• Креатор на темата Креатор на темата KevinM
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си купив Xbox 360 и сум презадоволен. 98% од игрите ги имаш за Xbox 360, PS3 и РС така што дали ќе купиш едно или друго воопшто не прави разлика. Препорачувам Xbox 360 поради можноста за режење на игрите симнати од интернет. Крак за РЅ3 нема (сеуште).

da ima samo edna mana, Xbox 360, realna sansa za po-los hardver i potoa problem so temperaturata...

Дали има шанса да си ги сместиш игрите на Хард...и да не се дупиш со ДВД?

Дали има шанса да си ги сместиш игрите на Хард...и да не се дупиш со ДВД?

Не. Можеш да купиш некои игри од Playstation Network Store и да си ги ставиш на Хард. Иначе да копираш од диск на хард не може (повеќето игри се копираат на хард, но неможеш да ги играш без диск).

Аман бе...
Ти носат ПС3 , за кур ти е...
А игри од ПС2 ?
Пример ПЕС 2009 ?
Или било како , дали мора да се оригиналки?

Аман бе...
Ти носат ПС3 , за кур ти е...
А игри од ПС2 ?
Пример ПЕС 2009 ?
Или било како , дали мора да се оригиналки?

Абе не е кур ПС3 :). И да можеш да играш со пиратски пак ќе ти треба блу-реј режач и блу реј дискови. Пак некаде ќе те чини околу 1000-1500 денари за игра, башка и ќе бидеш баниран од Playstation Network и не ќе можеш онлајн да играш.

Има некакви loaderi за ПС2 игри, али не сум пробал, не ни мислам да ризикувам. Иначе оригинал пс2/пс1 игри може да се играат без проблеми.

Фала бато...
Дан имаш сачмарка дома , да си пукам в гла!!???

Абе пред 2-3 дена ме прашвеа што да ми дојсат од Германија...јас запален...ПС3 , игри нема да ти требит...НЕ...ке се снајдам....нема да давам пари за игри....

Си помислив...ај дан можи да се в метнат на ХДД , затоа што ми е чудно право да ти кажам , знам толку игротеки што се...што на крај памет не ми одело дека Имаат оригинал игри за ПС3....

Абе пред 2-3 дена ме прашвеа што да ми дојсат од Германија...јас запален...ПС3 , игри нема да ти требит...НЕ...ке се снајдам....нема да давам пари за игри....

Си помислив...ај дан можи да се в метнат на ХДД , затоа што ми е чудно право да ти кажам , знам толку игротеки што се...што на крај памет не ми одело дека Имаат оригинал игри за ПС3....

И јас така си мислев на почетокот... али за ПС3 купувам само PS3 Exclusive игри (МGS4, Gran Turismo, Uncharted и сега планирам Killzone 2). Иначе како што напишав претходно, игрите во Скопје се ептен скапи.. 4000 денари бе алооо. Затоа онлајн можеш и за 1200 денари (постара игра) да си најдеш :)

Dali ima kaj nas negde da iznajmuvas PS3 igri (mada ne veruvam) ?

Sony го претстави PS3 Slim !!! :
6215296_blog016.jpg6215296_blog017.jpg

* The PS3 Slim is 32 percent smaller, 36 percent lighter, and has 34 percent less power consumption than the current model.
* Will be 120GB, will retail for $299 in North America, 299 euros in the EU, and 29, 980 yen in Japan.
* Top has a matte finish--as shown in the leaked photos in May--sides are glossy.
* PS3 slim available first week of September worldwide.

Исто така од утре се намалува цената на моделот со 80гб хард диск на 300$ или во Европа на 300 Евра. Ај да видиме како и дали ќе возврати микрософт :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom