Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога веќе некој ги спомна Chillstream i Rumblepad на Logitech, имал ли некој искуства со овие џојпадови?!? Се мислам меѓу двата. Главно за возачки игри ми треба... За Rumblepad-от читав многу лоши критики, ептен брзо сеа расипувале.
Поздрав,
Александар
На една рецензија го изругаа ептен кулерот, као демек пак ти се спуруе рука после саат време играње. Како и да е, ок е што има три сетинзи за кулерот, па и не мораш да го користиш. А палките бараат посебна калибрација или мање-више "плаг енд плеј" е?
П.С. - не е малце незгодно што левата палка и д-падот си ги замениле местата?!? Мада штом иксбоксот го има тој лејаут ке треба да е проверена работа...
Александар
Дополнителни,мислел на средното Xbox копче,најверојатно.
Значи,испадна дека само мене ми лежи Xbox џојстикот повеќе,што раце ќе имав![]()
Чилстримот ти е многу добар џојпад, го едно 7-8 месеци ако не и повеќе и супер ми е. Многу е добро ладењето, кога го користам бар немам приметено да ми се потат рацете или слично... Не знам... Зависи какви ти се жлездите : )))))
Не се секирај синко, двајца сме : ))))))
Дека имам поголеми раце од хбох от ми лежи прекрасно. Од пс3 ми е ПРЕМНОГУ мал многу лесен и некако ефтина пластика ми има. Кога играм на аналозите ми се маваат прстите еден со друг.
И тие од позади што се р1 р2 незнам како се ѓто се како педали од кола :pos2: ептен ги сјебаа. Многу често прстот се лизга од на нив.
Мислиш на R2 и L2 на Xbox гејмпадот?
Пошто се збунив, предтоа збореше за овој на PS3. Оригиналниот гејмпад беше милина за возење коли, овој новиот (јас го имам Chillstream за PC) не ми праи баш мерак, тешки за држење се тие копчиња...
Фала богу што го сменија бумерангот. Колку и да не е добар сегашниот, сигурно е подобар од бумерангот.