Првиот Македонец, каде цела влада му дојде на пуштање канта

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дечки, а нели ја приметивте далаверата:

60 000 канти * 800 денари (за една) = 48 000 000 денари : 61, 8 (толку мислам е еврото) = 776 699 запирка нешто ситно евра.

Значи кај кур се уште 110 000 евра до 883.584 !!!!

ЕЕЕЕЈ ВО ЗДРАВ МОЗОК ДУПЕЊЕ. КАКО СЕ ЗАБОШОТУВААТ 110 000 ЕВРА !!!!

60 000 канти * 800 денари (за една) = 48 000 000 денари : 61, 8 (толку мислам е еврото) = 776 699 запирка нешто ситно евра.

тие останати пари идат за инсталација на кантите
па кантите неможат сами да дојдат пред врата
: )))))))))))

Ќе се делат по досега познатиот принцип : Гласај за мене :)
А како ќе се делат кантите ? Кој има по убав двор и фасада на тој ? Или на нашите само,а вашите кој ги кхм они у контејнери и ќеси нека фрлаат.....

aбе кажаа они 800 иљади.. е сега 776 за кантите и рестото за печатење на логото.. ваљда и тоа кошта пари..кој ќе лупа 60 иљади канти за џабе,треба да е луд.. па барем нели можеа да најдат нашпа фирма до толку ли нема , наша фирма да ги изработи кантите бре

има фирми....ако беше за домашна...ФАС ќе правеше автобуси....работата е да се 'пери'

има фирми....ако беше за домашна...ФАС ќе правеше автобуси....работата е да се 'пери'

За канти бе фабрика, не за автобуси :) A за фас си у право у некоја рака..они јес да не исполнуваа услов за тендер, ама можеа да ги исфорсираат како домашна компанија

Ова ми личи на научна фантастика. Видов со свои очи и пак не ми се верува.
Хајлајт: Добро се затвора и Есма..
:pos: :pos: :pos:
П.С Кој вика дека односите со Грција ни се лоши? Еве и канти од кај нив купуваме..

Ова ми личи на научна фантастика. Видов со свои очи и пак не ми се верува.
Хајлајт: Добро се затвора и Есма..
:pos: :pos: :pos:
П.С Кој вика дека односите со Грција ни се лоши? Еве и канти од кај нив купуваме..

Ова ме потсеќа на претпрошлите избори кога од Шеќеринска ми стигна честитка за роденден со потсетување да гласам :pos: Hint: Роденденот ми беше 4 месеци „подранет“ и имав негде 14-15 години :pos:

леле мајко, и до кантите за џубре стасаја. До гуша не закопаја во жива песок. Кадееееееееее им е краааааајоооооооооот!
АЈДЕ НА 5 -ти Јуни ДА ГИ СМЕНИМЕ КОМПЛЕТ. НИТУ ТИЕ НИТУ СДСМ, ДАЈТЕ БРЕ НАРОДЕ СВЕСТЕТЕСЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА БИЛО КОГО САМО НЕ ЗА ОВИЕ ДВЕ САТАНСКИ ПАРТИИ.

леле мајко, и до кантите за џубре стасаја. До гуша не закопаја во жива песок. Кадееееееееее им е краааааајоооооооооот!
АЈДЕ НА 5 -ти Јуни ДА ГИ СМЕНИМЕ КОМПЛЕТ. НИТУ ТИЕ НИТУ СДСМ, ДАЈТЕ БРЕ НАРОДЕ СВЕСТЕТЕСЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА БИЛО КОГО САМО НЕ ЗА ОВИЕ ДВЕ САТАНСКИ ПАРТИИ.

Е за кој друг да се гласа ....за албанците ли?
Сите шо се бават со политика (министри градоначалници сл) се ѓубриња со IQ На препечено колаче

За канти бе фабрика, не за автобуси :) A за фас си у право у некоја рака..они јес да не исполнуваа услов за тендер, ама можеа да ги исфорсираат како домашна компанија

и јас мислев за канти :) само надоврзав дека и за автобуси можеа да се сетат на домашна компанија :)
сум го згрешил контекстот :)
абе арч е то....пари на атињани да се давало........ова луда држава е !
ние че свириме :music5: :)

Седнуваат 4 другари во кафана, нарачуваат 4 пива...келнерот им ги носи и ги прашува: да ви ги отворам или сакате да го чекате Груевски да дојде свечено да ги отвори xD

Ако не се фрлало некоја лопата , и сечеле две три ленти , ништо од проектот... Не е мал проект, заслужува фрлање лопати, една канта вреди третина од социалната помош , знаат тие што е најтешко да се купува за еден социалец-канта.

на социјалец не му треба канта, на социјалец му треба работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom