Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ааааааааа, не, не:nenene: не е фер вака- пред неколку години ни наметна тогашната влада да секоја куќа мора да си купи од кантите- па така си плативме-ако не се лажам по 1500 денари
ееееееее, сега барам да ми се вратат парите-штом оваа влада им ги дава бесплатно- а јас веќе ја иам кантата- ги барам парите назад
ако даваат од овие зелените канти , нив ти требаат 3ца мужи дома за да ја истресат , зашто таа ја празни мало камионче од КХС , а такви не сум видел одамна и да ги има ги има сигурно мн малце , и чисто сумљам дека ке идат у 60 илјади куќи за да тресат канти![]()
По твојава логика треба и ммоето семество да ги бара назад парите за кантата купена пред 15 години...
Ама кантава бесплатно му ја дале? Ја како што слушав 800ден. била ... или не...
абее срамота бе... ќе дојде време не ќе може чоколада да отвориме по дома...ќе мора камери, министри...)
чекај малку, сакаш да кажеш дека си мислел дека е заебанција, А НЕ Е?????????Иначе коа почнав да читам од почеток помислив дека станува збор за заебанција![]()
ЦЦЦ ЦЦЦ ајме мееееееееенееее:pos2:
ти тоа озбилно?!
гледаш дека е шала- а и темава коооолку сериозна - та јас сум решил парите да им ги барам- аааааааааааај - просто да не верува човек-:pos2:
чекај малку, сакаш да кажеш дека си мислел дека е заебанција, А НЕ Е?????????
ова во уганда да се случи ќе им удриме сеир а не тука, овие мислев дека не се нормални, ама сега дефинитивно сметам дека се УМОБОЛНИ!!!:pop::pop::pop: