Првиот Македонец, каде цела влада му дојде на пуштање канта

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓето немаат шо да фрлат - овие канти делат.

Овие не се нормални. Пред избори бараат неважни, скоро непотребни работи за да испаднат во јавноста и да се фалат колку добро работеле и дека треба да гласаме за нив за да продолжат да работат како до сега.

Абе за една канта собрале двеста медиуми, не дај боже да отворат некој контејнер, Еуроспорт ќе престане да пренесува спорт туку цела ден ќе го пренесува свеченото отварање на контејнерот.

жална е работата...луѓето немаат мувлосан леб да фрлат......тие канти...ова ко што и рекле сиромашните на Марија Антоанет дека немаат леб да јадат..таа им рекла ко немате леб, јадете слатки...
ајде тоа купиле канти...не мора да ги делат по куќа.......додуша не би се изненадил дури и ако видите политичари (небитно опозиција или позиција) кај што метат улици...........абе за власт...се ќе се направи..едните да останат...другиве да дојдат...а уствари.....исти се.........само фаците им се различни за да можат да се разликуваат....

Нека дојдат кај мене ѓубрето да ми го исфрлат од дома, да не се мачам јас

Koj нејќе канта нека ми ја даде на мене за Куманово..и така немам за у двор :)

Отворете ја кантата и погледнете каква награда ве очекува во неа... главна награда Златен Контејнер... и уште многу многу други! :pos:

Абе дечки, а нели ја приметивте далаверата:

60 000 канти * 800 денари (за една) = 48 000 000 денари : 61, 8 (толку мислам е еврото) = 776 699 запирка нешто ситно евра.

Значи кај кур се уште 110 000 евра до 883.584 !!!!

ЕЕЕЕЈ ВО ЗДРАВ МОЗОК ДУПЕЊЕ. КАКО СЕ ЗАБОШОТУВААТ 110 000 ЕВРА !!!!

Абе дечки, а нели ја приметивте далаверата:

60 000 канти * 800 денари (за една) = 48 000 000 денари : 61, 8 (толку мислам е еврото) = 776 699 запирка нешто ситно евра.

Значи кај кур се уште 110 000 евра до 883.584 !!!!

ЕЕЕЕЈ ВО ЗДРАВ МОЗОК ДУПЕЊЕ. КАКО СЕ ЗАБОШОТУВААТ 110 000 ЕВРА !!!!

А зошто треба да стигнеме до математиката од 883 илјади евра?
Колку што прочитав јас, 800 илјади евра биле потрошени на кантите, нешто приближно на твојата математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom